Met name voor voetballiefhebbers is sportjournalist en voorlichter Kees Jansma al vele jaren een vertrouwd gezicht. Hij is te boeken als presentator, discussieleider of dagvoorzitter.

Studio Sport
Kees Jansma werkt jarenlang bij Studio Sport. Tijdens het EK voetbal in 1988 is hij dagelijks op de buis met het EK journaal. Ook van het WK Voetbal in zowel 1990 als 1994 doet hij verslag in het WK journaal. Daarnaast presenteert Jansma bij de KRO het programma Sport op Vrijdag en is hij redacteur bij het tijdschrift Voetbal International. In 1997 stapt hij van de NOS over naar Canal+, het tegenwoordige Sport1. Hij werkt ook voor Eredivisie Live en vervolgens voor Fox Sports International.

Perschef
Sinds 2004 is Kees Jansma perschef van het Nederlands voetbalelftal. In 2011 publiceert hij zijn autobiografie, met als titel Kees. Het door hem opgerichte WK Producties, dat in 2005 werd verkocht aan Eyeworks, maakt sportprogramma’s voor verschillende omroepen.

Kees Jansma is beschikbaar als motiverende gastspreker, of als betrokken, levendige en humoristische discussieleider en dagvoorzitter.

Alle gages van bekende presentatoren en sprekers worden op aanvraag en uitsluitend op offertebasis verstrekt. Voor informatie over beschikbaarheid, inhuren en boekingen van deze presentator kunt u contact opnemen met ons artiestenbureau.

Kees Jansma spreekt graag over:

Kees Jansma boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Kees Jansma. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21