Kasper van Kooten is entertainer. We kennen hem ondermeer als Peter F. de Boer in het legendarische All Stars, als vast teamlid van Jeroen van Koningsbrugge in Beste Kijkers, of natuurlijk gewoon als cabaretier en zanger in de Nederlandse theaters! Deze creatief ondernemer is overal, met volle inzet en overgave, om de mensen een onvergetelijk optreden te geven.

Vermakelaar
Kasper van Kooten (1971) studeert in 1996 af aan de theaterschool Amsterdam en doet vervolgens als acteur veel film- en televisiewerk. Zo is hij te zien in televisieseries als All Stars, de door hem bedachte komische jeugdreeks Toscane en als presentator van Willem Wever. Divorce, Moordvrouw, de Co-assistent en Beste Kijkers zijn series
waar hij onlangs nog rollen in vertolkte. 

Maatwerk comedy
Kasper heeft speciaal voor diverse branches maatwerk shows geschreven. Check hier onder de diverse thema’s:

Theater
In het theater staat Kasper van Kooten vanaf 2003 met zowel solo theatershows als liedjesprogramma’s met zijn band. Hij maakt in totaal 9 theaterprogramma’s waarvan er 3 de nominatie ‘beste programma van het seizoen’ krijgen (de Poelifinario prijs) In het theater wordt hij voorlal geroemd om zijn mooie verhalen en grote improvisatievermogen. De Volkskrant gaf ooit de maximale 5 sterrren en noemde hem ‘een tovenaar’.

Voice-over
Kasper levert als stemacteur een bijdrage aan de nasynchronisatie van grote films, zoals Stuart Little & Monsters & Co. Daarnaast doet hij al jaren de vaste voice-over voor grote corporate bedrijven. Die van de hamsters bijvoorbeeld. Als stem-imitator trad hij o.a. op in de radioshow van Edwin Evers.

Schrijven
Van Kooten publiceert ook twee romans. In 2011 verschijnt Het wonderlijke leven van Jackie Fontanel, en in 2013 Karakters. In 2012 schrijft hij scenario’s voor RTL 4 de serie Wat als?, waarin hij ook zelf speelt. Kasper ontwikkelt en schrijft formats en series voor zowel publieke als commerciële tv stations. Hij heeft zijn eigen bedrijf.

Breed inzetbaar
Door zijn grote bandbreedte is Kasper van Kooten wellicht de ideale partner voor uw bijeenkomst. Het is mogelijk hem in te zetten als cabaretier die uw evenement opluistert met een half uur durend, op maat gesneden optreden vol geestige verhalen, rake typeringen en swingende muziek. Ook is Van Kooten een gedroomde dagvoorzitter die alles met plezier en humor in goede banen leidt. Het is zelfs mogelijk om een geestige speech of column op maat te ontvangen, of Kasper als gastspreker te laten optreden. Ten slotte kan hij met zijn eigen funk-band De Fonk de knallende afsluiting van een feest of evenement verzorgen!

 

Kasper van Kooten spreekt graag over:

Kasper van Kooten boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Kasper van Kooten. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21