Info & boekingen
Spreker Kasper van der Meulen - Biohacker en Mindlift expert
Exclusief bij
Quality Bookings

Kasper van der Meulen Biohacker en Mindlift expert

Kasper van der Meulen als spreker boeken

Hoe blijf je mentaal fit in een tijdperk van overvloed, informatie en afleiding? Volgens voormalig biologieleraar, biohacker, bestselling auteur en veelgevraagd spreker Kasper van der Meulen schuilt het geheim in een bewuste leefstijl van diepe focus, meesterlijke mindfulness en persoonlijke vrijheid. Over de hele wereld geeft hij inspirerende lezingen over mentale fitness aan organisaties die hem inhuren als spreker.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
Engels Nederlands
 • Snel contact met Kasper van der Meulen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 18 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Kasper van der Meulen

Biografie van Kasper van der Meulen

Kasper van der Meulen wordt op jonge leeftijd gelabeld met concentratiestoornissen, ADHD, verslaving en depressies. Toch zit hij niet bij de pakken neer. Gefascineerd door het ontstaan van processen en het onderzoeken hiervan, komt hij geheel tegen alle verwachtingen in voor de klas te staan. Hij wordt leraar biologie.

Het leraarschap bevalt hem goed, maar toch blijft verdere zelfontwikkeling lonken. Kasper is een voorstander van Quantified Self en streeft zelfoptimalisatie na door het verzamelen en toepassen van informatie over zichzelf en de wereld. Hij ontwikkelt zich tot expert in het fenomeen biohacking en groeit na verloop van tijd uit tot vooraanstaand specialist en veelgevraagd spreker in dit vakgebied.

Biohacker inhuren voor een maatwerk lezing

Kasper zijn levensfilosofie van zelfoptimalisatie werpt ook op persoonlijk vlak zijn vruchten af. De gedreven biohacker gebruikt zichzelf onbeschroomd als menselijk proefkonijn en test de meest uiteenlopende manieren om zijn fysieke en mentale fitness te verbeteren. Hij overwint kou, loopt marathons op blote voeten, verdiept zich in een variëteit van esoterische disciplines en test elk mogelijk dieet dat hij kan vinden.

Ervaren spreker over mentale fitness boeken

De resultaten van zijn fascinatie met wetenschap, zelfontwikkeling en innovatie liegen er niet om. In de loop der jaren gaat Kasper van te dik, opgebrand en ongelukkig naar een levensstijl van focus, fitness en persoonlijke vrijheid.

In dezelfde periode rijst zijn ster in de internationale community van biohacking snel. Steeds vaker wordt hij gevraagd om zijn ervaringen met anderen te delen middels een inspirerende presentatie. Inmiddels beschikt de gelouterde spreker over meer dan tienduizend uur ervaring in lesgeven over onderwerpen als wetenschap, zelfontwikkeling en innovatie.

Lezingen:

Bestselling auteur van MindLift

In zijn streven om zoveel mogelijk mensen te bereiken met transformatieve tips en strategieën, stelt de succesvolle biohacker zich in 2015 een ambitieus doel. Hij geeft zichzelf een keiharde deadline van 30 dagen om zijn belangrijkste kennis en bevindingen te vatten in een boek. Hiermee wil hij zowel zichzelf als de lezer stimuleren om alle opgeschreven kennis direct toe te passen.

Zijn boek Mindlift – Mentale Fitness voor het Moderne Brein blijkt een doorslaand succes en groeit uit tot een internationale bestseller. Inmiddels een bekend auteur, reist Kasper de wereld rond met de missie om mensen te helpen de gelukkigste, gezondste en sterkste versie van zichzelf te vinden. Hij begeleidt diepgaande retreats in de harde natuur, coacht topatleten en elite performers en weet bij organisaties die hem boeken als spreker grote uitverkochte zalen in beweging te brengen. Dit alles natuurlijk in geheel eigen stijl en met een speelse en creatieve blik op zelfoptimalisatie.

Contact opnemen met Kasper van der Meulen

Wilt u Kasper van der Meulen ook inhuren als inspirator op uw event? De deskundige specialisten van Quality Bookings begeleiden u graag bij het boeken van deze bekende biohacker en spreker. Neem direct contact op voor meer informatie over de voorwaarden.

Meer informatie & boekingen

Kasper van der Meulen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Yannicke
 • Snel contact met Kasper van der Meulen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 18 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers