20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Karel van de Graaf

Karel van de Graaf als spreker boeken

In memoriam: Karel van de Graaf

Presentator en journalist Karel van de Graaf is op 72-jarige leeftijd overleden. Op radio en tv was Karel van de Graaf jarenlang te horen en te zien bij de AVRO. 

Karel van de Graaf

Over mediageschiedenis en innovatie

Karel van de Graaf is niet alleen een naam in de Nederlandse media; hij is een levende legende. Zijn expertise strekt zich uit van de gouden jaren van radio en televisie tot aan de moderne digitale media-ontwikkelingen. Kies Karel als spreker om te duiken in boeiende onderwerpen zoals de evolutie van media, de impact van technologie op communicatie, en de kunst van storytelling. Zijn lezingen bieden unieke inzichten en praktische adviezen, zowel voor media-professionals als voor een breder publiek.

Karel van de Graaf inhuren voor een lezing

Het boeken van Karel van de Graaf voor jouw evenement is eenvoudig en transparant. Neem contact op met Quality Bookings, en binnen 24 uur ontvang je een all-inclusive offerte. Ons team staat klaar om je te ondersteunen gedurende het hele proces, van de eerste aanvraag tot aan de dag van het evenement. Onze tevredenheidsgarantie zorgt ervoor dat jouw evenement een groot succes wordt.

Biografie van Karel van de Graaf

Geboren in Rotterdam op 4 december 1950, begon Karel van de Graaf zijn indrukwekkende carrière bij de AVRO in 1969. Zijn reis in de media begon op de radio, waar hij verschillende programma’s presenteerde, zoals ‘Met het Oog op Morgen’ en ‘Nachtdienst’. Zijn unieke stem en stijl wonnen hem in 1981 de Zilveren Reissmicrofoon, een bewijs van zijn vakmanschap.

Op televisie brak Karel door met zijn eigen praatprogramma ‘Karel’, dat liep van 1984 tot 1999. Zijn veelzijdigheid bleek ook uit zijn rol in andere programma’s zoals ‘Televizier’ en ‘Netwerk’. In 2006 en 2007 presenteerde hij de zesde en zevende reeks van het populaire programma ‘Wie is de Mol?’, waarmee hij een nieuwe generatie fans bereikte.

Zijn vroege jaren in de media waren gevuld met opmerkelijke momenten, zoals het assisteren van Ria Bremer in ‘Stuif es in’ en het geven van commentaar bij ‘Avro’s Fietscross’. Opmerkelijk is dat Van de Graaf, die nu bekend staat om zijn kale hoofd, in zijn beginjaren lang haar droeg.

Een memorabel moment in zijn carrière was op 3 december 1984, tijdens een live uitzending van ‘Karel’. Een conflict in het publiek leidde tot een schermutseling en het afbreken van de uitzending, wat onverwachts de kijkcijfers deed stijgen en het programma redde van annulering.

Door de decennia heen heeft Van de Graaf zich onderscheiden als een veelzijdige, intelligente en charismatische persoonlijkheid. Zijn ervaring in de media, zowel voor als achter de schermen, maakt hem een fascinerende spreker voor een breed scala aan onderwerpen. Zijn lezingen zijn een mix van persoonlijke anekdotes, diepgaande analyses en een heldere kijk op de toekomst van media en communicatie.

Met zijn aanstekelijke enthousiasme en uitgebreide kennis is Karel van de Graaf de ideale spreker om je publiek te boeien en te inspireren. Zijn verhalen en inzichten zijn een verrijking voor elk evenement, of het nu gaat om een corporate bijeenkomst, een educatieve workshop of een groots publieksevenement.

Karel van de Graaf is meer dan een spreker; hij is een bron van inspiratie en wijsheid. Boek hem nu voor een onvergetelijke ervaring die je publiek nog lang zal bijblijven. Met de expertise van Quality Bookings, onze all-inclusive tarieven en uitgebreide support, ben je verzekerd van een soepele en succesvolle samenwerking. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een inspirerende lezing van Karel van de Graaf.

 

Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Karel van de Graaf

Schrijf een review

Video met Karel van de Graaf

Meer informatie & boekingen

Karel van de Graaf inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Karel van de Graaf
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers