Karel van de Graaf

Karel van de Graaf werkte tussen 1969 en 2007 voor de AVRO, en presenteerde tal van informatieve radio- en televisieprogramma’s, waaronder de legendarische talkshow Karel. Deze ervaren interviewer is te boeken als presentator, discussieleider of dagvoorzitter.

Heren, heren!
Voor de radio presenteert Karel van de Graaf veelbeluisterde programma’s als Met het oog op morgen, Een middagje AVRO, Service Station en Van de Graaf Generator. In 1984 krijgt hij bij de AVRO ook een eigen talkshow op televisie, Karel. Een vechtpartij van enkele Surinaamse heethoofden in een aflevering van het live-programma en de beschaafde poging van Van de Graaf om de gemoederen te bedaren (‘Heren, heren!’) gaan de hele wereld over. Later presenteert hij de talkshow De Toekomst van Karel van de Graaf en programma’s als Kern van de Zaak en Tien lastige vragen.

Talkshowformule
Karel van de Graaf voelt zich zeer op zijn gemak in kleine en grote zalen en geniet van het contact met het publiek. Hij heeft een talkshowformule ontwikkeld om symposia en congressen op sterk dynamische manier en met de nodige humor vorm te geven.

 

Karel van de Graaf spreekt graag over:

Karel van de Graaf boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Karel van de Graaf. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21