Als presentator en verslaggever van Formule 1 wedstrijden reisde Jur Raatjes jarenlang de wereld over. De lessen die hij leerde op de circuits en tijdens zijn reizen gebruikt hij nu voor zijn boeiende lezingen, die uiterst bruikbaar zijn in het bedrijfsleven.

Sportverslaggever
Na een carrière als onderwijzer werd Jur Raatjes in 1989 sportverslaggever.  Jarenlang was hij het gezicht van RTL Formule 1, AutoInfo, Autosport Xtra en De 6e Versnelling. Vervolgens ging hij aan de slag als pr-medewerker bij Renault, Heineken en Mazda.

Tijdens de Olympische Spelen van 2004 en 2006 was hij spreekstalmeester tijdens huldigingen in het Holland Heineken House.

Al deze ervaringen bundelt Raatjes in zijn lezingen die zijn doorspekt met fascinerende metaforen en spannende verhalen. Wilt u Jur Raatjes boeken als spreker? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Jur Raatjes spreekt graag over:

Jur Raatjes boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jur Raatjes. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21