Als Emeritus Hoogleraar Seksuologie heeft ‘seksexpert’ Jos Frenken een enorme schat aan kennis. U kunt Jos Frenken inhuren als spreker. Zijn lezingen zijn leerzaam, verbazingwekkend en verrijkend.

Seksuologie
Jos Frenken is Emeritus Hoogleraar van Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC), waar hij van 1980 tot 2002 actief was. Daarnaast was hij  Senior Onderzoeker voor het Nederlands Instituut voor Sociaal Seksuologisch Onderzoek (NISSO).

Voor het Ministerie van Justitie bracht hij zijn jarenlange kennis wat betreft seksueel misbruik van kinderen, onder in een overzichtelijke brochure. Ook specialiseerde hij zich in de behandeling van daders van seksueel misbruik.

Als autoriteit op het gebied van seksuologie was hij bovendien getuige-deskundige in strafzaken. Verder werkte hij als docent bij de cursus Zedenzaken van de Rechercheschool in Zutphen.

Wilt u Jos Frenken boeken als spreker? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Jos Frenken boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jos Frenken. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21