Joris Lutz is acteur, presentator én kinderboekenschrijver die nationale bekendheid verwierf door zijn rol in de televisieserie Ha, die Pa! waarin hij samen met zijn vader speelde. U kunt Joris Lutz boeken als presentator van bijeenkomsten, fora, festivals en congressen. Daarnaast geeft hij lezingen, presenteert hij gala’s en is beschikbaar voor bedrijfsfilms.

Acteur
Van 1990 tot 1993 speelde Joris Lutz samen met zijn vader Luc in de televisieserie Ha, die Pa!. Vervolgens werkte hij als presentator voor Bestemming Nederland en ook was de verstokte Feyenoordfan presentator van Feyenoord TV. Daarnaast was hij in het Sinterklaasjournaal te zien als Zware Piet en deed hij in 2005 mee aan de eerste editie van Dancing with the Stars.

Sinds 2006 schrijft Lutz kinderboeken over de avonturen van de hond Fred. De verhalen worden als voorlees- en zangvoorstellingen opgevoerd op basisscholen.

In zijn lezingen heeft Lutz een relativerende, humoristische en heldere stijl. Wilt u Joris Lutz inhuren? Neem dan contact met ons op.

Joris Lutz spreekt graag over:

Joris Lutz boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Joris Lutz. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21