Als keeper van Feyenoord en het Nederlands Elftal heeft Joop Hiele van dichtbij grote successen meegemaakt. Als communicatiespecialist draagt Hiele uit dat mensen verantwoordelijk zijn voor hun eigen succes en het succes bij een organisatie. U kunt Joop Hiele boeken als spreker.

Voetbalcarrière
Feyenoord loopt als een rode lijn door de imposante carrière van oud-keeper Joop Hiele. Tot 1990 stond de Rotterdammer maar liefst 353 wedstrijden in het doel van de stadionclub. In deze periode won hij het landskampioenschap en twee keer de KNVB-beker.

Daarnaast kwam Hiele ook tot zeven wedstrijden in het Nederlands Elftal. Tussen 1980 en 1991 maakte hij deel uit van het Oranje keurkorps. Als reservekeeper was hij onderdeel van het Nederlands Elftal dat in 1988 Europees Kampioen werd.

Trainer
Na zijn jaren bij Feyenoord speelde Hiele nog voor SVV, Dordrecht ‘90 en Go Ahead Eagles om vervolgens als keeperstrainer bij onder ander Willem II, PSV en het Nederlands Elftal aan de slag te gaan. Tussen 2008 en 2013 was hij hoofd van de keepersacademie van de Feyenoordjeugd. Tegenwoordig is hij keeperstrainer van ADO Den Haag.

Naast zijn sportcarrière specialiseerde Hiele zich in communicatie (erkend NLP-Master). U kunt Joop Hiele inhuren als spreker. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Joop Hiele spreekt graag over:

Joop Hiele boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Joop Hiele. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21