20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Johnny de Mol Copyright foto: William Rutten

Johnny de Mol als spreker boeken

Zoek je een veelzijdige, charismatische gastspreker voor je volgende evenement? Johnny de Mol is de ideale keuze. Met een achtergrond in televisiepresentatie, acteren en maatschappelijk betrokken projecten, brengt Johnny een unieke mix van entertainment en diepgang. Deze pagina biedt je alle informatie over waarom Johnny de Mol de perfecte spreker is voor jouw evenement en wat je kunt verwachten als je hem boekt.

Johnny de Mol

TV persoonlijkheid

Johnny de Mol als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter weet Johnny de Mol als geen ander hoe hij een congres of seminar levendig en boeiend kan houden. Met zijn ervaring voor de camera en zijn vermogen om met mensen te verbinden, zorgt hij ervoor dat elk onderdeel van je evenement soepel verloopt. Johnny’s vaardigheden in het leiden van discussies en het aanspreken van diverse thema’s maken hem de ideale keuze als dagvoorzitter.

Over maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling

Johnny de Mol is gepassioneerd over maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling. Deze onderwerpen zijn essentieel in de huidige samenleving, waarin ieder individu een verschil kan maken. Johnny spreekt over hoe je sociale verantwoordelijkheid kunt nemen, persoonlijke groei kunt stimuleren en een positieve impact kunt hebben op de gemeenschap. Hij biedt inzichten en praktische tips die zowel inspirerend als toepasbaar zijn.

Johnny de Mol inhuren voor een lezing

Het boeken van Johnny de Mol voor een lezing is een eenvoudige en transparante procedure. Bij Quality Bookings streven we ernaar om het boekingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit begint met een offerte aanvraag, die binnen 24 uur wordt behandeld. Ons team staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap en te zorgen voor een zorgeloze ervaring.

Biografie van Johnny de Mol

Johnny de Mol, geboren op 12 januari 1979, is een bekend Nederlands acteur, presentator en sociaal activist. Van jongs af aan werd hij blootgesteld aan de televisiewereld, dankzij zijn familieachtergrond. Dit gaf hem een uniek inzicht in de entertainmentindustrie.

Johnny’s carrière begon met acteerwerk, maar al snel maakte hij de overstap naar presenteren. Hierin vond hij zijn ware passie: het verbinden van mensen door verhalen. Zijn werk als presentator is niet onopgemerkt gebleven; hij heeft verschillende prijzen gewonnen voor zijn bijdrage aan de televisiewereld.

Naast zijn televisiewerk is Johnny ook actief betrokken bij maatschappelijke projecten. Hij heeft een diepe passie voor het verbeteren van de wereld en gebruikt zijn platform om belangrijke sociale kwesties aan te kaarten. Zijn betrokkenheid bij verschillende liefdadigheidsorganisaties toont zijn toewijding aan sociale verandering.

Johnny’s benadering van maatschappelijke thema’s is niet alleen informatief, maar ook inspirerend. Hij heeft een talent voor het vertellen van verhalen die mensen raken en aanzetten tot actie. Zijn lezingen zijn dan ook een mix van persoonlijke anekdotes, professionele inzichten en praktische tips, allemaal bedoeld om het publiek te motiveren en te inspireren.

In zijn vrije tijd is Johnny een fervent reiziger en avonturier. Deze passie voor reizen heeft bijgedragen aan zijn brede wereldbeeld en zijn vermogen om met mensen van allerlei achtergronden te connecten.

Met zijn boeiende persoonlijkheid, veelzijdige ervaringen en diepgaande kennis op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling, is Johnny de Mol de ideale spreker voor je evenement. Door hem te boeken via Quality Bookings, profiteer je van onze 20 jaar expertise, all-inclusive tarieven, snelle service, uitgebreide ondersteuning en tevredenheidsgarantie. Met een gemiddelde beoordeling van 9,0, ben je verzekerd van een succesvolle en inspirerende ervaring.

Te boeken als
Presentator, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Johnny de Mol

Schrijf een review

Video met Johnny de Mol

Meer informatie & boekingen

Johnny de Mol inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Johnny de Mol
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers