‘Haarkunstenaar’ John Beerens is al vanaf zijn vijftiende werkzaam in de kappersbranche. Hij kan niet alleen smakelijk vertellen over zijn ervaringen, maar deelt zijn expertise graag door middel van trainingen en demonstraties.

Deskundige
John Beerens doet al jong ervaring op in het kappersvak door hard te werken in verschillende salons, veel te leren en op een positieve manier met mensen om te gaan. Op 22-jarige leeftijd opent hij zijn eigen haarstudio in Tilburg. In 1993 wordt Beerens Nederlands kampioen op zijn vakgebied. Naast het leiden van de kapperssalon begint hij trainingen en demonstraties te geven en langzaam maar zeker wordt Beerens allerwege erkend als uitzonderlijk talent en deskundige in zijn branche.

Prijzen
In 2006 wordt John Beerens bekroond met de Top Hair Award, waardoor hij zich ‘Kapper van het jaar 2006 Benelux’ mag noemen. Het is een prijs voor Beerens’ creatieve vermogen, zijn grote inzet en zijn stimulerende voorbeeldfunctie voor de gehele kappersbranche. Daarnaast wordt John Beerens’ Haarstudio uitgeroepen tot ‘Nummer 1 Great Lengths Hairextension haarstudio van Nederland’. John Beerens heeft al veel bekende Nederlanders in de kappersstoel mogen begroeten: onder anderen Yfke Sturm, Frans Bauer, Glennis Grace en Aukje van Ginneken. Ook is hij te zien in verschillende televisieprogramma’s, waaronder Holland’s Next Topmodel en John Beerens Salon Takeover.

John Beerens spreekt graag over:

John Beerens boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van John Beerens. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21