Als er een iemand een patent heeft op ongezouten meningen, dan is het Johan Derksen wel. Gevreesd door velen, gehaat door sommigen en weer bejubeld door anderen. Een ding is in ieder geval zeker: met Johan Derksen is het nooit saai. Het enfant terrible van de Nederlandse tv is bij ons te boeken als spreker en discussieleider op evenementen.

Biografie van Johan Derksen

Na een carrière in de betrekkelijke anonimiteit als profvoetballer, komt Johan Derksen in 1977 bij Voetbal International terecht. Hij wordt er later directeur en hoofdredacteur en ziet het blad uitgroeien tot een van de meest gelezen magazines in Nederland. Hij maakt dan ook al regelmatig zijn opwachting als messcherpe en geestige voetbalanalyticus op tv.

Met de groei van het tv-programma Voetbal International (later Voetbal Inside en tegenwoordig Veronica Inside) groeit ook zijn status als BN’er. Johan Derksen grossiert in ongezouten meningen en haalt zich daarmee ook regelmatig de woede van het land op zijn hals. Kleurloos is het in ieder geval nooit als deze vrolijke beroepscynicus zich ermee bemoeit. Zijn aanwezigheid als spreker staat dan ook garant voor boeiende discussies.

Johan Derksen inhuren voor een evenement

Johan Derksen loopt al enige tijd mee in de voetbalwereld en kan daar smakelijk over vertellen. Maar, zoals hij zelf ook vaak zegt, ligt zijn échte passie bij de muziek. Hij is een fervent liefhebber van de blues en de Americana. Nog steeds presenteert hij iedere zaterdag een eigen radioprogramma (Muziek voor volwassenen) waarin hij die liefde uitgebreid belijdt.

Johan Derksen is ook te boeken als spreker over deze ‘uit de hand gelopen hobby’, zoals hij het zelf noemt. Zijn handelsmerk is altijd hetzelfde, wat het thema of het onderwerp van het congres, seminar of evenement ook moge zijn. Hij is bikkelhard als het moet, gaat recht op zijn doel af en slikt zijn nimmer woorden in. Gezegd is gezegd, gebeurd is gebeurd.

Johan Derksen boeken als spreker voor een lezing

Met zijn ervaring, nietsontziende analyses en recht-voor-zijn-raap-mentaliteit is Johan Derksen inhuren voor een evenement een garantie op spanning en reuring. Wanneer hij iets zegt, wordt er geluisterd. Zelfs politiek Den Haag roert zich als de voetbalanalyticus zich weer eens in niet te mis te verstane bewoordingen uitlaat over delicate maatschappelijke thema’s.

Of het nou over voetbal, muziek of politiek gaat: Johan Derksen heeft zijn woordje klaar. Daarmee is hij de perfecte spreker voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een spraakmakende ‘headliner’ voor hun event. Maar vergis u niet: Johan Derksen boeken betekent ook dat u een vakman in huis haalt. Iemand die weet hoe hij een publiek moet bespelen om tot het beste resultaat te komen.

Contact opnemen met Johan Derksen

Wilt u Johan Derksen inhuren of boeken als spreker voor een lezing op uw evenement, congres of seminar? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de voorwaarden. Ook kunt u uiteraard direct een geheel vrijblijvende offerte opvragen.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Johan Derksen spreekt graag over:

Johan Derksen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Johan Derksen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21