20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Johan Derksen

Johan Derksen als spreker boeken

Johan Derksen, een naam die resonantie vindt in de wereld van de Nederlandse media en voetbal, is een icoon die zijn sporen heeft verdiend als voetbalanalist, journalist, en tv-persoonlijkheid. Zijn scherpe analyses, ongefilterde meningen, en jarenlange ervaring in de sportjournalistiek maken hem een gewilde gastspreker. Door Johan Derksen te boeken, haalt u niet alleen een deskundige in huis op het gebied van voetbal en media, maar ook een spreker die garant staat voor prikkelende discussies en een frisse kijk op actuele thema’s. Zijn vermogen om controversiële onderwerpen aan te snijden met humor en directheid maakt elke bijeenkomst levendig en memorabel.

Johan Derksen

Voormalig voetballer en tv persoonlijkheid

Over voetbal en media

Voetbal en media zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, en Johan Derksen is een autoriteit op beide gebieden. Met zijn jarenlange ervaring als sportjournalist en zijn prominente rol in populaire voetbalprogramma’s, biedt Derksen een unieke inkijk in de dynamische wereld van de sport en de wijze waarop media deze beïnvloedt. Zijn lezingen kunnen een breed scala aan onderwerpen beslaan, zoals de evolutie van het voetbal, de rol van media in sport, en de impact van sociale media op de hedendaagse sportjournalistiek. Door zijn expertise en ervaringen te delen, biedt hij waardevolle inzichten voor zowel voetballiefhebbers als professionals in de media-industrie.

Johan Derksen inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing met Johan Derksen is eenvoudig en transparant, dankzij de all-inclusive tarieven en uitgebreide support van Quality Bookings. Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij het afstemmen van de inhoud van de lezing op uw specifieke wensen en behoeften. Wij nemen alle logistieke en technische aspecten voor onze rekening, zodat u zich kunt concentreren op het succes van uw evenement. Met onze tevredenheidsgarantie en de expertise van Johan Derksen bent u verzekerd van een inspirerende en waardevolle bijdrage aan uw programma.

Biografie van Johan Derksen

Geboren op 31 januari 1949 in Heteren, Nederland, begon Johan Derksen zijn carrière in de voetbalwereld als speler. Hoewel zijn spelersloopbaan bescheiden was, met stints bij onder meer Cambuur Leeuwarden en MVV Maastricht, vond Derksen zijn ware roeping in de journalistiek. Na zijn voetbalcarrière stapte hij over naar de journalistiek en werkte voor verschillende regionale kranten voordat hij zich bij Voetbal International (VI) voegde, waar hij uiteindelijk hoofdredacteur werd.

Bij VI transformeerde Derksen het tijdschrift in een toonaangevend voetbalmedium in Nederland. Zijn onconventionele aanpak en scherpe pen droegen bij aan zijn reputatie als een gerespecteerde maar soms controversiële figuur in de sportmedia. Derksen staat bekend om zijn directheid en ongezouten mening, eigenschappen die hem ook op televisie veel succes hebben gebracht.

Zijn televisiecarrière nam een vlucht met optredens in programma’s als ‘Voetbal International’ en later ‘Veronica Inside’, waar zijn kenmerkende stijl van commentaar geven – vaak humoristisch, soms provocerend – een groot publiek trok. Derksen’s bijdragen op tv worden gekenmerkt door zijn diepgaande kennis van voetbal, zijn journalistieke scherpzinnigheid, en zijn vermogen om complexe zaken op een begrijpelijke en vaak vermakelijke manier te presenteren.

Naast zijn carrière in de media en sportjournalistiek, is Derksen ook bekend om zijn liefde voor muziek, met name blues. Hij heeft verscheidene bluesalbums geproduceerd en is betrokken geweest bij muziekevenementen en -festivals, wat zijn veelzijdigheid en brede interessegebied onderstreept.

Johan Derksen is meer dan een voetbalanalist of een mediafiguur; hij is een persoonlijkheid die decennialang de Nederlandse sportjournalistiek heeft vormgegeven. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief en onderhoudend, maar bieden ook een uniek perspectief op de kruising van sport, media en cultuur. Door Johan Derksen te boeken voor uw evenement, haalt u een spreker in huis die gegarandeerd voor een onvergetelijke en verrijkende ervaring zal zorgen.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Johan Derksen

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Johan Derksen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Johan Derksen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers