De door velen gevreesde, door sommigen gehate en door anderen bejubelde columnist en sportjournalist Johan Derksen grossiert in ongezouten meningen. Hij is onder andere te boeken als spreker. Confrontaties met Derksen staan in ieder geval garant voor boeiende discussies!

Voetbal
Voetballer Johan Derksen begint zijn journalistieke carrière bij de Noord-Ooster,  de Winschoter Courant, het Haarlems Dagblad en het Nieuwsblad van het Noorden, en komt in 1977 terecht bij het tijdschrift Voetbal International. Hij wordt later directeur en hoofdredacteur van het blad en krijgt vooral bekendheid als scherpe, geestige voetbalanalyticus in de RTL-televisieprogramma’s Voetbal Insite en Voetbal International. Hij groeit uit tot een flamboyante televisiepersoonlijkheid die over van alles en nog wat meningen ventileert en ook vaak in andere programma’s mag aanschuiven.

Blues en Americana
Het hoofdredacteurschap van het sporttijdschrift Voetbal InternationaI (VI) hangt Derksen in 2013 aan de wilgen maar hij blijft actief als columnist en als hoofredacteur van de uitgeverij van VI. Ook blijft hij optreden in het televisieprogramma van VI. In 2011 wordt Derksen niet alleen genomineerd voor de Zilveren Televizier Ster voor tv-man van het jaar maar wint het programma Voetbal International de Gouden Televizier-ring. Sinds 2013 presenteert Derksen zijn eigen televisieprogramma Derksen & …, waarin hij een gast uit de voetbalwereld interviewt. Daarnaast leeft hij zijn liefde voor blues en americana uit in het radioprogramma Muziek voor Volwassenen bij de regionale zender RTV Rijnmond.

Biografie © Quality Bookings – Almere

 

Johan Derksen spreekt graag over:

Johan Derksen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Johan Derksen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21