Joëlle Witschge

Joëlle Witschge is een bekend model en onder andere te boeken als spreker, presentatrice en dagvoorzitter. De dochter van oud-voetballer Richard Witschge werd geboren op 18 november 1991 in het Spaanse Barcelona en reisde daarna de hele wereld over. Haar jeugd bracht zij door in landen als Frankrijk, Spanje, Engeland en Japan, voordat haar familie zich in 2004 definitief vestigde in Nederland.

Als rasechte wereldburger is Joëlle als geen ander op de hoogte van culturen in verschillende landen. Deze opgedane kennis en ervaringen komen haar nog altijd goed van pas in haar werkzaamheden als spreker, presentatrice en dagvoorzitter. De meeste bekendheid geniet zij bij het grote publiek door haar carrière als model.

Joëlle Witschge boeken als spreker of dagvoorzitter

In 2010 kreeg haar modellencarrière een verrassende start, toen ze werd gevraagd om mee te doen met de Elite Model Look. Aan deze prestigieuze wedstrijd nemen ieder jaar duizenden kandidaten deel, waardoor het des te opvallender was dat ze direct een prachtige tweede plaats wist te bemachtigen.

Na dit succes kreeg ze een modellencontract aangeboden bij Elite en verrichte zij werkzaamheden voor verschillende opdrachtgevers. Nadat Joëlle besloot enige tijd een break te nemen, werkt ze inmiddels voor modellenbureau Touché in Amsterdam. Daarnaast zijn er verschillende lifestyle video’s van haar te zien bij The Modelhouse TV en boeken bedrijven haar als spreker voor het geven van lezingen over uiteenlopende thema’s.

Jöelle Witschge inhuren voor lezing

Joëlle Witschge inhuren voor een lezing is een garantie voor een onderhoudende bijeenkomst vol leuke anekdotes en verrassende inzichten. Als succesvol model, bereisd persoon en dochter van een oud-voetballer heeft zij immers meer dan genoeg te vertellen. Niet alleen over haar nu al rijke modellencarrière, maar ook over onderwerpen als marketing, mode, ondernemerschap, media en journalistiek.

Als ambitieus presentatrice is Joëlle Witschge niet alleen te boeken als spreker, maar ook als dagvoorzitter of gastvrouw van een evenement. De goedlachse schoonheid weet van elke bijeenkomst een inspirerende belevenis te maken en onderscheidt zich met een vriendelijke benadering en vlotte presentatie.

Contact met Joëlle Witschge

Wilt u Joëlle Witschge boeken als dagvoorzitter of inhuren als spreker voor een lezing? Neem contact met ons op voor informatie over beschikbaarheid en eventuele aanvullende vragen.

Joëlle Witschge spreekt graag over:

Joëlle Witschge boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Joëlle Witschge. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21