20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jochem van Gelder Copyright foto: ANP

Jochem van Gelder als spreker boeken

Wanneer u op zoek bent naar een inspirerende gastspreker die uw evenement verrijkt met charme, expertise en een vleugje entertainment, dan is Jochem van Gelder uw ideale keuze. Als ervaren televisiepresentator en spreker, brengt Jochem een unieke combinatie van professionaliteit en toegankelijkheid. Deze pagina biedt u een diepgaande blik op wat Jochem als spreker te bieden heeft.

Jochem van Gelder

Presentator

Jochem van Gelder als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter is Jochem van Gelder een ware aanwinst voor elk congres of seminar. Met zijn jarenlange ervaring in de media weet hij als geen ander hoe hij een publiek kan boeien en betrekken. Zijn vaardigheden in het leiden van discussies en het vloeiend overbruggen van verschillende programmaonderdelen maken hem de perfecte keuze voor het leiden van uw evenement.

Over effectieve communicatie en media

Jochem van Gelder is een expert op het gebied van effectieve communicatie en media. In zijn lezingen deelt hij waardevolle inzichten over hoe communicatie kan worden ingezet om doelgroepen effectief te bereiken en te beïnvloeden. Van interactieve workshops tot boeiende keynotes, Jochem biedt diverse mogelijkheden om uw team of publiek te inspireren.

Jochem van Gelder inhuren voor een lezing

Het inhuren van Jochem van Gelder voor een lezing is een eenvoudige en transparante procedure. Vanaf het eerste contact tot de daadwerkelijke uitvoering, Quality Bookings zorgt voor een soepele ervaring. Wij begrijpen de waarde van uw tijd en bieden daarom snelle offertes en uitgebreide ondersteuning gedurende het gehele proces.

Biografie van Jochem van Gelder

Jochem van Gelder heeft een indrukwekkende carrière achter de rug. Bekend van de Nederlandse televisie als presentator en entertainer, heeft hij een breed scala aan vaardigheden en ervaringen opgebouwd. Van zijn vroege jaren in de entertainmentindustrie tot zijn huidige rol als veelgevraagd spreker, Jochem’s reis is er een van passie, toewijding en constante ontwikkeling.

Geboren in Tiel, groeide Jochem op met een natuurlijke flair voor performance en entertainment. Hij begon zijn carrière in de media als presentator bij lokale televisiezenders, waar hij al snel naam maakte met zijn charismatische persoonlijkheid en natuurlijke omgang met het publiek. Zijn doorbraak kwam toen hij werd aangenomen door een landelijke zender, waar hij diverse populaire programma’s presenteerde.

Jochem staat bekend om zijn veelzijdigheid als presentator. Van kinderprogramma’s tot serieuze talkshows, hij heeft het allemaal met succes gedaan. Deze ervaring stelt hem in staat om zich aan te passen aan verschillende soorten publiek, wat hem een ideale spreker maakt voor uiteenlopende evenementen.

Naast zijn televisiewerk heeft Jochem ook een passie voor het geven van lezingen en het leiden van evenementen. Zijn lezingen zijn een combinatie van zijn professionele ervaringen en persoonlijke inzichten, waarbij hij vaak humor en interactie gebruikt om zijn boodschap over te brengen. Zijn onderwerpen variëren van teambuilding en motivatie tot media en communicatie.

Jochem’s benadering als spreker is uniek. Hij gelooft in het creëren van een interactieve ervaring waarbij het publiek niet alleen luistert, maar ook actief deelneemt. Deze interactie maakt zijn lezingen niet alleen informatief, maar ook uiterst boeiend en memorabel.

In zijn vrije tijd is Jochem een fervent liefhebber van natuur en buitenactiviteiten. Deze passie voor de natuur komt ook tot uiting in zijn presentatiewerk, waar hij vaak de schoonheid en het belang van de natuurlijke wereld benadrukt. Zijn liefde voor de natuur en zijn betrokkenheid bij milieukwesties maken hem ook een uitstekende spreker voor evenementen die gericht zijn op duurzaamheid en milieu.

Met zijn jarenlange ervaring, veelzijdige vaardigheden en boeiende persoonlijkheid, is Jochem van Gelder de perfecte keuze voor uw volgende evenement. Of u hem nu boekt als gastspreker, dagvoorzitter of voor een interactieve workshop, hij zal gegarandeerd een onvergetelijke indruk achterlaten op uw publiek.

Te boeken als
Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jochem van Gelder

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Jochem van Gelder inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jochem van Gelder
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers