Stand-up comedian en cabaretier Jim Speelmans heeft al zeer velen de lachstuipen op het lijf gejaagd. Met zijn aparte stijl en hoge grapdichtheid weet hij ongetwijfeld ook uw evenement sprankelend af te sluiten.

Sketches
Als stand-up comedian overtuigt Jim Speelmans het veeleisende publiek van zijn kunnen in allerlei clubs, maar ook tijdens festivals als Lowlands en Crossing Border. Ook zijn televisieoptredens in programma’s als De Nacht van de Lach, Comedyfactory en Laughing matters vallen in de smaak. Op verzoek van jongerenomroep BNN schrijft en speelt hij (met collega Tijl Beckand) in 2003 komische sketches voor de late avond in het programma Jokebox, die goed worden ontvangen.

One-man shows
Vervolgens brengt Jim Speelmans avondvullende one-man shows in het theater. In 2006 zendt BNN de tv-registratie uit van zijn eerste avondvullende cabaretvoorstelling, getiteld ‘Hier is hij’. Later speelt hij de voorstellingen ‘Komiek zonder meer’ en ‘Jim Speelmans houdt huis’. Anders dan veel andere stand-up comedians probeert hij de actualiteit te mijden en vertelt hij liever persoonlijke verhalen, veelal met een absurde inslag.

Jim Speelmans spreekt graag over:

Jim Speelmans boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jim Speelmans. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21