Janneke Schopman

Hockeyster Janneke Schopman werd met haar team Den Bosch menigmaal Nederlands Kampioen. En als basisspeler in het Nederlands (Hockey) Elftal won zij alle denkbare prijzen en toernooien.

Hockeyster op wereldniveau
Al op jeugdige leeftijd begint Janneke Schopman met hockeyen bij Tempo ’34. Vervolgens gaat zij naar HC Rotterdam en vanaf 2004 komt zij als verdedigster uit voor Hockeyclub ‘s-Hertogenbosch. Met deze Bossche club wint Janneke vijfmaal de landstitel en vijfmaal de Europa Cup. Maar liefst drie keer op rij nomineert de internationale hockeyfederatie (FIH) haar voor de titel Beste Hockeyster van de Wereld. Sinds het WK Hockey in 2010 is Janneke Schopman niet meer actief als topspeelster maar zij blijft in touw als trainster en coach. Zij heeft de ambitie ooit de Nederlandse hockeyvrouwen naar Olympisch Goud te coachen en beschouwt het als een enorme uitdaging om van een groep spelers een echt team te maken.

Expertise
Naast het hockey vervult Janneke Schopman diverse functies, onder meer als assistent werkvoorbereider bij de afdeling verbeterprojecten van een van Nederlands grootste bouwbedrijven. Hierbij analyseert zij hoe het bedrijf zijn service en kwaliteit kan verbeteren.

Op enthousiaste wijze geeft Janneke Schopman clinics waarin zij haar expertise graag deelt met het publiek. Daarnaast verzorgt zij uitstekende presentaties over onderwerpen als motivatie, teambuilding en samenwerking.

Janneke Schopman spreekt graag over:

Janneke Schopman boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Janneke Schopman. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21