Journaliste, presentatrice en zangeres Janine Abbring is jarenlang een van de Jakhalzen bij het televisieprogramma De Wereld Draait Door. Daarna timmert zij op radio en televisie aan de weg met Vroege Vogels.

Jakhals
Janine Abbring werkt tot 2007 als verslaggeefster en presentatrice bij de regionale zender RTV Noord. Vervolgens maakt zij van 2009 tot 2011 als een van de ‘Jakhalzen’ items in het populaire programma De Wereld Draait Door. En in 2011 wordt zij naast Menno Bentveld de vaste presentator van het televisie- en radioprogramma Vroege Vogels. Daarnaast runt Janine Abbring het productiebedrijf Nine Lives.

Ongeluk
Tijdens opnamen voor het programma Wie is de Mol? raakt Janine Abbring in 2012 ernstig gewond. Bij een duik van enige hoogte komt zij onfortuinlijk in het water terecht en verbrijzelt een ruggenwervel. Gelukkig herstelt zij voorspoedig van het ongeval.

Janine Abbring is een ongedwongen, vlotte presentator die snel een rode draad ontdekt, tot de kern doordringt en af en toe ruimte laat voor een grap. Deze eigenschappen komen haar ook van pas bij het leiden van evenementen en debatten in het land. Inmiddels heeft zij veel ervaring op dit gebied.

Janine Abbring spreekt graag over:

Janine Abbring boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Janine Abbring. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21