Janice is een Nederlandse televisiepersoonlijkheid en couturier die ook is te boeken als presentator of spreker. De getalenteerde modeontwerper is bekend van televisieprogramma’s zoals Project Catwalk en Shownieuws. Regelmatig huren bedrijven en organisaties hem in als presentator voor een mode-evenement of als spreker over onderwerpen als styling, (social) media, marketing en ondernemerschap.

Janice wordt in 1985 geboren onder de naam Jan Bosmans. Al vanaf jonge leeftijd ontwikkelt hij een passie voor het vervaardigen van kleding. Hij ontwerpt mode voor familieleden als zijn moeder, oma en tantes. Later behaalt hij een diploma damescoupeur allround aan de Rotterdamse Snijschool. Als grootmeester naaizaal verdient hij hier zijn proeve van bekwaamheid.

Modeontwerper Janice inhuren als spreker voor een lezing

Na een jarenlange stage bij confectieatelier Fion gaat hij aan de slag als coupeur en ontwerper. Dat doet hij met groot succes, want vanaf 2007 ontwerpt hij twee keer per jaar een geslaagde damescollectie: de befaamde Janice prêt-à-porter collectie. Zijn stijl is te omschrijven als feestelijk, met verwerking van tegengestelde stoffen en waar nodig volume in het silhouet.

Zijn collecties blinken uit door kwaliteit en vakmanschap en hij struint talloze beurzen in Europa af om die ene speciale stof te vinden. Iets waar hij als spreker tijdens een lezing boeiend over kan vertellen. Zelfs grote bladen zoals Cosmopolitan besteden inmiddels aandacht aan zijn modeshows. In 2009 lopen de bekende zangeressen Hind en EliZe bijvoorbeeld als model in zijn show Colorblind.

Televisiepersoonlijkheid Janice boeken als presentator

Hoewel al jarenlang uitermate succesvol als modeontwerper, wordt Janice bij het grote publiek pas bekend door zijn deelname aan het tv-programma Project Catwalk. Ook verzorgt hij kleding voor Echte Gooische Meisjes en krijgt hij een eigen moderubriek in Kijk dit nou! op TMF. Vanaf 2012 treedt hij op als lifestyle deskundige in Shownieuws, waar hij de keuze van internationale celebrities met een kritisch oog beoordeelt en verslag doet van verschillende mode-evenementen.

In 2014 leert Nederland hem beter kennen door zijn deelname aan de spelshow Fort Boyard. In dezelfde tijd willen steeds meer bedrijven hem boeken als presentator of spreker voor hun evenementen. Gepassioneerd spreekt hij over onderwerpen als media, marketing, fashion en ondernemerschap. Thema’s waar hij zelf geruime ervaring mee heeft.

Contact opnemen met Janice

Wilt u Janice ook inhuren als spreker of presentator voor uw mode-evenement of bedrijfsbijeenkomst? U kunt deze vooraanstaande fashionexpert boeken door contact op te nemen met boekingsbureau Quality Bookings.

Janice spreekt graag over:

Janice boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Janice. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21