Janice – Langs de rode loper

Janice is bekend als modeontwerper maar staat ook met veel succes voor Linda.TV aan de rode loper om sterren aan de tand te voelen over hun styling en kleding. Vanaf heden is Janice exclusief te boeken voor bedrijfsfeesten, bruiloften en congressen als entree act. Het succes van ieder event start bij de ontvangst. Onder het motto: een goed begin is het halve werk, bied Janice de meest bijzondere en hilarische start van ieder event.

Uw gasten worden ontvangen op de rode loper en worden direct door Janice op positieve wijze aangesproken op hun kleding en styling. Ook is Janice als ondernemer in staat om uw zakelijke boodschap te verwerken in zijn interviews. Gewapend met een volledig camerateam neemt Janice de meest hilarische interviews op en deze worden na afloop van het event in een uptempo filmpje gemonteerd. Deze kan weer als napret doorgestuurd worden naar alle gasten. Zo heeft iedereen een geweldig leuk aandenken aan uw event.

Janice – Langs de rode loper spreekt graag over:

Janice – Langs de rode loper boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Janice – Langs de rode loper. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21