Als elfjarige jongen komt Jandino Asporaat vanuit het zonnige Curaçao naar Rotterdam. Het duurt niet lang voordat hij zijn talent als entertainer ontdekt. In 2002 begint zijn carrière bij de Rotterdamse theatergroep ‘Young Stage’. Vervolgens speelt hij twee jaar lang in diverse voorstellingen van Nederlandse theatergroepen.

Cameretten Festival
In 2005 weet Asporaat tijdens het Cameretten Festival , het oudste cabaretfestival van ons land, een finaleplaats te veroveren. Met zijn bruisende performance valt Asporaat in de smaak. Hij behaalt de tweede plaats en ontvangt tevens de persoonlijkheidsprijs. In 2008 mag Asporaat het festival zelf presenteren.

De Dinoshow
Bij het grote publiek is Asporaat vooral bekend geworden met tv-programma’s als ‘The Comedy Factory’ en ‘De Dinoshow’. In ‘De Dinoshow’ ontvangt Asporaat wekelijks bekende Nederlanders op zijn rode bank. Omdat de gesprekken worden afgewisseld met hilarische filmpjes zorgt dit voor een eigenzinnige en brutale latenightshow.

Veelzijdige entertainer
Naast de tv-programma’s en zijn theaterwerk treedt Asporaat op in comedyclubs en festivals. Daarnaast schrijft hij. Dit doet hij onder andere voor het populaire tv-programma ‘Rayman is Laat’. Ook is hij een veelgevraagde spreker op congressen en seminars. Zijn energieke presentaties en grote gevoel voor humor maken hem bijzonder geliefd.

Wilt u meer informatie over het inhuren van Jandino Asporaat? Neem dan gerust contact op met één van onze deskundige accountmanagers. Zij voorzien u graag van aanvullende informatie.

© Quality Bookings – Almere

Jandino Asporaat spreekt graag over:

Jandino Asporaat boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jandino Asporaat. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21