20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Jandino Asporaat - Comedian en acteur

Jandino Asporaat als spreker boeken

Jandino Asporaat combineert humor met maatschappelijke thema’s op een manier die zowel verfrissend als diepgaand is. Zoek je een spreker die zowel inspireert als vermaakt? Dan is Jandino Asporaat jouw ideale keuze. Bekend om zijn energieke optredens en unieke humor, brengt Jandino meer dan alleen lachen naar jouw evenement. Op deze pagina ontdek je waarom Jandino niet alleen een getalenteerd entertainer is, maar ook een bron van inspiratie en motivatie. Duik mee in de wereld van deze veelzijdige spreker en ontdek wat hij voor jouw evenement kan betekenen.

Jandino Asporaat

Comedian en acteur

Jandino Asporaat combineert humor met maatschappelijke thema’s op een manier die zowel verfrissend als diepgaand is. Kiezen voor Jandino als spreker betekent een perfecte mix van entertainment en serieuze onderwerpen. Hij behandelt diverse onderwerpen zoals culturele diversiteit, integratie en persoonlijke groei met een luchtige touch. Jandino biedt verschillende lezingopties aan, waarbij hij zijn ervaringen en inzichten deelt op een manier die aansluit bij jouw publiek en evenement.

Jandino Asporaat inhuren voor een lezing

Het boeken van Jandino voor een lezing is eenvoudig en transparant. Bij Quality Bookings zorgen we voor een all-inclusive tarief en ontvang je binnen 24 uur een offerte. Ons team staat klaar voor uitgebreide support en biedt een tevredenheidsgarantie. We leiden je stap voor stap door het boekingsproces en zorgen ervoor dat al jouw vragen beantwoord worden. Met onze 20 jaar expertise is het boeken van Jandino een naadloze ervaring.

Biografie van Jandino Asporaat

Jandino Asporaat, een naam die in Nederland synoniem staat voor energieke humor en veelzijdig talent, heeft een indrukwekkende reis achter de rug. Geboren in Willemstad, Curaçao, verhuisde hij in de jaren ’90 naar Nederland, waar hij in Rotterdam opgroeide. Zijn artistieke reis begon in 2002 bij de jongerentheatergroep Young Stage in Rotterdam, waarna hij zich verder ontwikkelde bij gevestigde groepen als Ro-theater, Waterhuis en Rotjong.

+ lees meer

Jandino’s doorbraak kwam in 2006 met zijn eerste avondvullende theaterprogramma. Sindsdien heeft hij een indrukwekkende lijst van dertien cabaretvoorstellingen op zijn naam staan. Een historisch moment in zijn carrière was het theaterprogramma in Ahoy Rotterdam in 2014, waar hij de eerste cabaretier in de geschiedenis was die dit presteerde.

Zijn televisiecarrière is minstens zo opmerkelijk. Met optredens in shows als Comedy Factory, Alles mag op zaterdag, Dance Dance Dance en Playback je gek, heeft Jandino een breed publiek bereikt. Zijn eigen televisieprogramma De Dino Show, dat startte in 2011, was een groot succes met een mix van komische filmpjes, sketches en bekende gasten. Na een korte pauze keerde hij terug met de talkshow DINO in 2015.

Ook op het witte doek heeft Jandino zijn sporen verdiend. Hij speelde in films als Deuce Bigalow, Staatsgevaarlijk en leverde een bijdrage aan de Nederlandse versie van Huisdiergeheimen. Zijn eigen speelfilm, Bon Bini Holland, en het vervolg daarop waren beide succesvol.

Naast zijn theater- en televisiewerk, beheert Jandino ook zijn eigen productiebedrijf: Het huis van Asporaat. Zijn reis van Curaçao naar de Nederlandse podia en schermen is een verhaal van doorzettingsvermogen, talent en charisma. Jandino Asporaat is niet alleen een vermakelijke entertainer, maar ook een inspirerend voorbeeld van culturele diversiteit en persoonlijke groei.

Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Jandino Asporaat
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Jandino Asporaat

Artikelen over Jandino Asporaat

Meer informatie & boekingen

Jandino Asporaat inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Jandino Asporaat
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers