20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jan Reinder van Kammen

Jan Reinder van Kammen als spreker boeken

Jan Reinder van Kammen, een gerenommeerd keynotespreker, illusionist, mentalist en creatief denker, is een kracht om rekening mee te houden. Met meer dan 15 jaar ervaring in het inspireren en motiveren van bedrijven, biedt Jan Reinder unieke Magic Minded bedrijfsshows, workshops en trainingen. Zijn unieke invalshoek als professioneel illusionist verrijkt zijn lezingen, waarbij hij inzichten deelt over hoe men meer uit werk en leven kan halen. Jan Reinder is niet alleen een entertainer, maar ook een denker die mensen graag wil verwonderen, aan het denken zetten en creativiteit stimuleren.

Jan Reinder van Kammen

Magician en illusionist

Jan Reinder van Kammen neemt zijn publiek mee op een boeiende reis door de werelden van magie, mentalisme en creativiteit. Hij onthult hoe deze disciplines kunnen worden toegepast in het zakelijke leven, van het stimuleren van creatief denken tot het verbeteren van communicatieve vaardigheden. Met voorbeelden uit zijn rijke carrière illustreert Jan Reinder hoe magie en mentalisme kunnen helpen bij het doorbreken van conventionele denkpatronen en het openen van nieuwe perspectieven. Zijn lezingen zijn een unieke mix van entertainment en educatie, perfect voor iedereen die op zoek is naar frisse ideeën en innovatieve benaderingen in hun professionele leven.

Jan Reinder van Kammen inhuren voor een lezing

Wanneer u Jan Reinder van Kammen inhuurt voor een lezing, bent u verzekerd van een ervaring die zowel uniek als gedenkwaardig is. Quality Bookings maakt het proces eenvoudig, met all-inclusive tarieven en uitgebreide support. Wij begrijpen de unieke eisen van onze klanten en werken nauw samen om ervoor te zorgen dat elke lezing perfect aansluit bij uw evenement. Van de eerste aanvraag tot de uitvoering, ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat uw evenement met Jan Reinder een groot succes wordt.

Biografie van Jan

Jan Reinder van Kammen is een ware meester in de kunst van magie en mentalisme. Zijn carrière begon op de circusschool, gevolgd door een opleiding aan de fysieke theateracademie Dell’ Arte in Amerika. Als trained member coach van de Speakers Academy in Londen en NLP Master coach, opgeleid door medeoprichter Richard Bandler, heeft hij een diepgaande kennis van communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

Zijn talenten hebben hem naar de meest prestigieuze podia ter wereld gebracht, van optredens in Las Vegas en het Magic Castle in L.A. tot shows voor beroemdheden en royalty, waaronder Koningin Maxima en Prince Albert van Monaco. Jan Reinder heeft ook naam gemaakt in de televisiewereld met optredens in internationale shows en zijn eigen TV-programma ‘Jan Reinder: de Magie van…’ op FOX TV Nederland.

Jan Reinder’s benadering van magie en mentalisme gaat verder dan alleen entertainment. Hij gebruikt deze disciplines om mensen aan het denken te zetten, hen te inspireren om hun creativiteit te ontplooien en hen te motiveren om verder te kijken dan de oppervlakte. Zijn lezingen zijn een mix van indrukwekkende illusies, diepgaande inzichten en praktische tips die toepasbaar zijn in zowel persoonlijke als professionele contexten.

Door Jan Reinder van Kammen in te huren, haalt u niet alleen een getalenteerde spreker in huis, maar ook een ervaren professional die in staat is uw publiek te boeien, te inspireren en te transformeren.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jan Reinder van Kammen

"Magic Minded is een uitstekende presentatie om te entertainen, inspireren en plezier te hebben op uw zakelijke evenement. Met Jan's visie over hoe je meer uit het leven kunt halen, gevisualiseerd met tegelijkertijd magische illusies, breng je jouw boodschap creatief over. Het is mooi om te zien hoe Jan iedereen, van leidinggevende tot receptionist, weet te betrekken bij de show. Iedereen wil magie doen en plezier hebben!"

― Yori van Banning

"Jan Reinder van Kammen is een entertainer pur sang. Combineert zijn magische talenten met enthousiaste gedrevenheid en inhoudelijke betrokkenheid bij opdrachtgever. Jan leverde een top performance op onze jaarlijkse relatiedag. Van harte aanbevolen!"

― Michell Ipskamp
Schrijf een review

Video met Jan Reinder van Kammen

Meer informatie & boekingen

Jan Reinder van Kammen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jan Reinder van Kammen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers