Jan Reinder van Kammen

Spreker, trainer, illusionist en creatief denker Jan Reinder van Kammen verdiept zich voortdurend in denkprocessen en creativiteit. Met zijn Magic Minded bedrijfsshows inspireert en motiveert hij bedrijven en werknemer al meer dan vijftien jaar. U kunt Jan Reinder van Kammen bij ons inhuren als spreker, maar ook voor een workshop waarbij van de gebaande paden wordt afgeweken.

Biografie van Jan Reinder van Kammen

Jan Reinder van Kammen ontdekt al op zeer jonge leeftijd dat hij een buitengewone passie heeft voor magie. Hij verzorgt enthousiaste optredens met kindercircus Elleboog en specialiseert zich verder tijdens een theateropleiding in Amerika. Ondertussen is hij dan al Nederlands jongste kampioen goochelen aller tijden: hij wint op zeventienjarige leeftijd.

Als hij op 23-jarige leedtijd in Carré staat, weet hij het zeker: hij wil professioneel artiest worden. Met zijn eigen shows treedt hij vervolgens op over de gehele wereld, vaak in samenwerking met andere beroemde goochelaars en illusionisten. Zo staat hij als eerste Nederlander in The World’s Greatest Magic Show in Las Vegas en treedt hij meerdere keren op in The Magic Castle – het mekka van de goochelwereld.

Jan Reinder van Kammen inhuren voor een congres of seminar

Jan Reinder van Kammen is te boeken als keynote spreker, het geven van workshops en trainingen, en voor spectaculaire entertainmentshows. Als spreker verzorgt hij een levendige en humorvolle presentatie van 15 tot 60 minuten, waarin actuele thema’s in iedere werkomgeving de revue passeren. Keuzes maken, groeien ontwikkelen, en veranderingsprocessen: alles komt langs.

Hij laat zijn toehoorders zien dat het belangrijk is om oude patronen los te laten en open te staan voor nieuwe ideeën en denkwijzen. Met zijn achtergrond als professioneel illusionist geeft hij een lezing net dat beetje extra. Hij zet zijn woorden kracht bij met visuele magische trucs. Het publiek komt hierdoor in actie, wordt extra gemotiveerd en krijgt geen seconde de kans om de aandacht te verliezen.

Jan Reinder van Kammen boeken voor een workshop

Leren presenteren is niet eenvoudig. Jan Reinder van Kammen laat echter met een knallende presentatie-workshop zien dat het wel degelijk mogelijk is om in korte tijd veel winst te boeken. Hij geeft tips over lichaamshouding, interactie met publiek, tone of voice en focus op een duidelijk verhaal. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een magische truc te leren die het publiek omver zal blazen.

Ook kunt u deze topillusionist inhuren voor een workshop magisch beïnvloeden. U leert hoe u klanten beweegt om tot actie over te gaan. Uw gastheer laat een paar simpele trucs zien die kunnen helpen om doelmatige targets te behalen. Jan Reinder van Kammen introduceert de magische wereld van subliminale beïnvloeding aan het publiek in een één- of tweedaagse training.

Contact opnemen met Jan Reinder van Kammen

Wilt u Jan Reinder van Kammen inhuren als keynote spreker voor uw congres of seminar? Of wilt u hem boeken voor een inspirerende workshop voor uw gasten of personeel? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of vraag meten een geheel vrijblijvende offerte gaan.

Jan Reinder van Kammen spreekt graag over:

Jan Reinder van Kammen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jan Reinder van Kammen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21