Als spreker, trainer, illusionist en creatief denker verdiept Jan Reinder van Kammen zich continu in denkprocessen en creativiteit. Al meer dan vijftien jaar inspireert en motiveert hij ondernemingen met zijn Magic Minded bedrijfsshows. Vanuit zijn perspectief als professioneel illusionist en artiest geeft Van Kammen zijn visie op de wijze waarop je meer kunt halen uit je werk en je leven.

Illusionist

Al op jonge leeftijd ontdekt Jan Reinder van Kammen zijn passie voor magie en verzorgt hij enthousiaste optredens met kindercircus Elleboog. Hij volgt een theateropleiding in Amerika, wordt Nederlands kampioen goochelen en treedt op met de grootste illusionisten die de wereld kent. Zo staat hij als eerste Nederlander in ‘The World’s Greatest Magic Show’ in Las Vegas en treedt hij meermalen op in ‘The Magic Castle’ in Hollywood, oftewel het mekka van de goochelwereld. Hij deelt het podium met komieken als Chris Rock en Jay Leno en met grote goochelaars, zoals Kevin James, Jeff McBride en Luis de Matos. Verder verzorgt Van Kammen spetterende optredens in theaters en televisieshows in Azië, Europa en Amerika. Bij het Nederlandse publiek vergroot hij zijn bekendheid door deelname aan het televisieprogramma De Nieuwe Uri Geller.

Spreker

In de zakenwereld is Jan Reinder van Kammen een graag geziene spreker. Met zijn Magic Minded shows leert hij het publiek op magische wijze hoe ze meer kunnen halen uit hun werk en leven. Jan Reinder is tevens een gecertificeerd NLP Master practitioner. Hij is onder meer opgeleid en getraind door Richard Bandler en de bekende spreker en auteur Stephen Covey. Ook als lid van ‘The Professional Speakers Academy’ in Londen ontwikkelt hij zich nog steeds als professioneel spreker.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Jan Reinder van Kammen spreekt graag over:

Jan Reinder van Kammen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jan Reinder van Kammen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21