Jan Nagel, bekend uit de politiek, richtte in 2011 mede de partij 50PLUS op. Vanaf 1965 is Jan Nagel al actief in de politiek. In maart van dat jaar werd hij lid partijbestuur bij de PvdA. Als politicus is hij betrokken bij mens en maatschappij. U kunt Jan Nagel boeken als spreker, dagvoorzitter, discussieleider of coach met als onderwerpen natuurlijk politiek, maar ook overheid en recht en journalistiek.

Van PvdA via Leefbaar Nederland naar 50PLUS

Jan Nagel begon zijn carrière als eindredacteur van radioprogramma’s bij de VARA, onder andere bij In de Rooie Haan. Verder is hij bij de VARA tijdelijk hoofd informatieve tv-programma’s, eindredacteur a.i. van Achter het Nieuws, hoofd informatie radio en tv en eindredacteur VARA Magazine geweest. Van 1977 tot 1983 was hij lid van de Eerste Kamer der Staten-Generaal en opnieuw in vanaf 2011. In 1994 tot 2006 was hij gemeenteraadslid en wethouder in Hilversum voor Leefbaar Hilversum en Leefbaar Nederland.

Journalistiek en Politiek

Als politicus, journalist en adviseur is Jan Nagel betrokken bij de mensen en de maatschappij. Hij is een actief mens en wil graag aan de weg timmeren, zijn handen uit de mouwen steken. Jan Nagel is een man die uit een rijke ervaring kan putten. Met schaken als hobby weet Jan Nagel zijn kansen in te schatten. Bijna alles wat Jan Nagel heeft ondernomen ging met veel verbaal en publicitair geweld gepaard. Hij verzint altijd manieren om te winnen. Wilt u deze politieke schaker boeken? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Jan Nagel spreekt graag over:

Jan Nagel boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jan Nagel. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21