Jan Jaap was de jongste stand-up comedian van de Comedy Train. Na zijn debuut bij Comedy Train werd hij gevraagd om teksten te schrijven voor het satirische nieuwsprogramma van de TROS: ‘Dit was het Nieuws’. Hij schreef ook voor het televisieprogramma Weekly Jones bij SBS 6. Hij treedt regelmatig op in diverse theaters met de Comedy Train en de Fresh Wagon dat erg succesvol wordt ontvangen. (iedere maand een Late Night Freshwagon in de Kleine Komedie. In het weekend is hij vaak te zien in Toomler.

Deze veelbelovende jonge ster heeft meegedaan aan een Masterclass cabaret entertainment onder leiding van Freek de Jonge in het Nieuwe de La Mar Theater in Amsterdam. Tevens is er een documentaire over hem gemaakt: Stand and Deliver. Hij speelt mee in de film van Heddy Honigman “Prive, Gij zult niet stelen”. Jan Jaap verricht ook werkzaamheden voor de radio, hij heeft ervaring opgedaan bij het landelijke commerciële station Talk Radio.

Verder voerde hij iedere laatste maandag van de maand een performance uit tijdens de opname van het radio 2 programma ‘Podium’. Hij schreef colums en droeg deze voor in het programma de Ochtenden (AVRO – radio 2) Tevens schrijft hij voor meerdere televisieprogramma’s, o.a. ‘Dit was het nieuws’ en ‘Later wordt het leuk’.

Jan Jaap van der Wal spreekt graag over:

Jan Jaap van der Wal boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jan Jaap van der Wal. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21