Jan Henk van der Velden is een scherpe en doortastende advocaat die juridische kennis combineert met een bredere blik op de zaak. Als partner bij Wijn & Stael bestrijkt hij een groot aantal rechtsgebieden met contractrecht en aansprakelijkheidsrecht als basis. Deze advocaat kent de speelvelden die hij verkent en onderdeel laat zijn van de strategie en techniek. Boekt u Jan Henk van der Velden, dan krijgt u een spreker die boeiende verhalen vertelt over zijn praktijk, gelardeerd met smakelijke anekdotes.

Veelzijdig advocaat met ruime proceservaring

Jan Henk van der Velden is gefascineerd door liegen. Iedereen liegt, maar denkt van zichzelf dat hij minder liegt dan anderen. Jan Henk nam verschillende vormen van liegen onder de loep en maakte een liegladder. Hij heeft daar zelfs een boek over geschreven: Iedereen liegt, maar ik niet. Hij treedt als advocaat op voor ondernemingen, non-profitinstellingen, overheden, zorginstellingen, kerkelijke instellingen, sportverenigingen en –federaties. Bij de aanpak van geschillen gaat het volgens Jan Henk van der Velden niet alleen om juridische aspecten, maar ook om het inleven in de cliënt. Hij heeft ruime proceservaring.

Gastdocent en bestuursfuncties

Naast advocaat treedt Jan Henk regelmatig op als gastdocent voor studenten, hij schrijft artikelen en columns en heeft een groot aantal bestuursfuncties. Hij is lid van de Tuchtcommissie Betaald Voetbal van de KNVB, van de vereniging Sport en Recht en van de Expertgroep Beroepsattitude en Ethiek. Wilt u deze strategische denker die de zaken van meerdere kanten bekijkt boeken als spreker, dagvoorzitter of discussieleider? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Jan Henk van der Velden spreekt graag over:

Jan Henk van der Velden boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jan Henk van der Velden. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21