20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jan de Hoop

Jan de Hoop als spreker boeken

Zoek je een gastspreker die niet alleen informeert, maar ook inspireert en amuseert? Jan de Hoop is jouw ideale keuze. Met zijn jarenlange ervaring als presentator van het RTL-ontbijtnieuws brengt hij een unieke mix van humor, flair en diepgang naar jouw evenement. In deze pagina ontdek je alles over Jan als spreker, van zijn expertise in media en communicatie tot zijn bijzondere talent om een energieke sfeer te creëren.

Jan de Hoop

Presentatie coach

Over media en communicatie-expertise

Jan de Hoop is een autoriteit op het gebied van media en communicatie. Zijn uitgebreide ervaring in de nieuws- en mediawereld stelt hem in staat om diepgaande inzichten en frisse perspectieven te bieden op actuele thema’s. Hij bespreekt onderwerpen zoals de impact van media op het dagelijks leven, de kunst van effectieve communicatie en de psychologie achter presenteren. Kies je voor Jan als spreker, dan krijg je een lezing die niet alleen informatief is, maar ook vol energie en interactie zit.

Jan de Hoop inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor Jan de Hoop is eenvoudig en transparant, dankzij de all-inclusive tarieven en uitgebreide support van Quality Bookings. Binnen 24 uur ontvang je een offerte en wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Ons doel is om de boeking zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat jij je kunt concentreren op het succes van je evenement.

Biografie van Jan de Hoop

Jan de Hoop, alom bekend als de charmante en humoristische presentator van het RTL-ontbijtnieuws, heeft een indrukwekkende carrière van 33 jaar in de media achter de rug. Als ‘de jongen van hiernaast’ werd hij een vertrouwd gezicht voor vele Nederlanders. Zijn aanpak, waarbij hij serieuze nieuwsitems luchtig presenteerde, maakte hem een geliefde figuur in de Nederlandse huishoudens.

Jan’s betrokkenheid bij de wereldnieuws is diepgaand en genuanceerd. Hij staat bekend om zijn vermogen om complexe onderwerpen op een begrijpelijke en relativerende manier te presenteren. Zijn kenmerkende stijl – vaak met een mok die matcht met zijn trui – en zijn talent om het nieuws met een vleugje humor te brengen, maakte hem een onmisbaar onderdeel van het ochtendritueel van velen.

Als gespreksleider, dagvoorzitter en interviewer brengt Jan een unieke dynamiek naar evenementen. Zijn nieuwsgierigheid en grondige voorbereiding zorgen ervoor dat hij inhoudelijk betrokken is en elk onderwerp meesterlijk weet te behandelen. Zijn benadering van symposia en congressen is verfrissend en energiek. Hij transformeert vaak saaie bijeenkomsten tot boeiende en inspirerende ervaringen.

Zijn ‘ontbijtshow op maat’ is een ander hoogtepunt. Jan introduceert sprekers op een interactieve manier, zorgt voor levendige discussies en vertaalt droge feiten naar boeiende content. Zijn vermogen om complexe thema’s te vereenvoudigen en te verlevendigen zorgt ervoor dat deelnemers geëngageerd en gemotiveerd blijven.

Als media- en presentatiecoach onderscheidt Jan zich door zijn empathische benadering. Hij begrijpt de uitdagingen van het presenteren en helpt mensen om hun eigen unieke stijl te ontwikkelen. Zijn mantra, ‘Van presenteren zoals-het-hoort naar presenteren zoals-je-bent’, weerspiegelt zijn visie op authentieke communicatie. Samen met Coen Lievaart biedt hij trainingen aan die de psychologie van presenteren praktisch en toegankelijk maken.

Jan’s persoonlijke reis van onzekerheid naar zelfvertrouwen in zijn presentatievaardigheden maakt hem een inspirerend voorbeeld en een empathische coach. Hij helpt deelnemers hun angsten te overwinnen en hun ware potentieel als sprekers te realiseren.

Met Jan de Hoop als jouw gastspreker kies je voor een ervaren professional die zowel informatief als vermakelijk is. Zijn expertise in media en communicatie, gecombineerd met zijn warme persoonlijkheid en humor, maakt hem een uitstekende keuze voor elk evenement. Neem contact op met Quality Bookings voor een onvergetelijke ervaring met een van Nederland’s meest geliefde mediapersoonlijkheden.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jan de Hoop

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Jan de Hoop inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jan de Hoop
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers