Jan de Hoop is al vele jaren het vertrouwde gezicht van het programma ‘Ontbijtnieuws’. Met zijn frisse kijk op de wereld en humoristische invalshoeken maakt hij het opstaan voor veel mensen een stuk aangenamer. Daarnaast presenteerde hij enkele jaren het populaire programma ‘Editie NL’, dat dagelijks ruim 1 miljoen kijkers trekt.

Radio en tv
De sympathieke presentator begint zijn journalistiek loopbaan bij de radiozender Mi Amigo. Vervolgens gaat hij naar de AVRO om daar verder zijn presentatietalent te ontwikkelen. Veronica Nieuwsradio volgt. Jarenlang presenteert hij ‘De wereld in een half uur’. Ook neemt hij de presentatie van het programma ‘De Achtergronduren’ op zich. Hier doet hij veel ervaring op in het interviewen van zowel nationale als internationale mensen.

Populaire dagvoorzitter
Naast het presenteren van het ‘Ontbijtnieuws’ is De Hoop een veelgevraagd dagvoorzitter. Door zijn kennis van zaken, gedegen voorbereiding en flexibele opstelling weet hij van elk event een soepel lopende bijeenkomst te maken. Zijn scherpe geest en grote dosis humor zorgen ervoor dat de deelnemers van begin tot eind geboeid blijven.

Ontbijtshow
Ook presenteert De Hoop bij de inloop van een congres, seminar of andere bijeenkomst regelmatig een ontbijtshow. Hier brengt hij de deelnemers op een leuke manier op de hoogte van de inhoud van de dag, bijvoorbeeld met behulp van presentaties en korte interviews. Zo weten de deelnemers niet alleen wat hen te wachten staat, tevens vormt het een enerverende aftrap tijdens elk event.

Wilt u meer weten over het inhuren van Jan de Hoop? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze accountmanagers. Zij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Jan de Hoop spreekt graag over:

Jan de Hoop boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jan de Hoop. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21