Jamie Faber is een styliste die meewerkte aan populaire programma’s op televisie en een eigen schoenenlijn heeft opgericht. U kunt Jamie Faber boeken als spreker over fashion en lifestyle.

Televisie
Faber kwam als dochter van een styliste al op jonge leeftijd in aanraking met mode. Haar moeder werkte achter de schermen, voor diverse televisieprogramma’s en las jong meisje hielp Faber al bij programma’s als Idols en X-Factor.

In 2010 opende zij vervolgens haar eigen kledingwinkel in Zaandam. Hoewel de zaak goed liep, mistte zij het creatieve element en ze was dan ook dolgelukkig toen ze gevraagd werd om lid te worden van het stylingteam van de talentenjacht Popstars.

Daarnaast ging zij ook schrijven voor populaire fashionblogs als Ilovefashionnews.nl en Pretapregnant.nl. Tevens verzorgde zij iedere week een mode-item op Wild FM. Ook deed zij de styling van verschillende televisieprogramma’s en tijdschriften en werkte zij met diverse bekende Nederlanders.

Schoenenlijn
Vervolgens besloot zij haar eigen schoenenlijn So Jamie te beginnen. Met haar lijn wil zij kwalitatief hoogstaande schoenen maken, die toch betaalbaar zijn. Het was haar namelijk opgevallen dat alle mooie schoenen die zij tegenkwam erg duur waren, terwijl de goedkopere varianten van een mindere kwaliteit waren. De schoenen van So Jamie worden gemaakt in de fabrieken waar ook de producten Marc Jacobs, Prada en Joop! geproduceerd worden.

Wilt Jamie Faber inhuren als spreker? Neem voor meer informatie en boekingen vrijblijvend contact met ons op.

 

Jamie Faber spreekt graag over:

Jamie Faber boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jamie Faber. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21