Jacques d Ancona

Jacques d’Ancona kreeg nationale bekendheid door zijn voorzitterschap bij de ‘Soundmix Show’ van Henny Huisman. Hier viel hij vooral op door zijn onderbouwde kritieken. Ook zijn voorliefde voor bijzondere brillen maakte hem een opvallende verschijning. Toch stelt d’Ancona zich het liefst bescheiden op. In combinatie met een grondige voorbereiding maakt dit hem een zeer geliefde collega.

Omgaan met kritiek

Als oud-voetbalscheidsrechter is d’Ancona wel gewend aan tegenstand. Hij is iemand die zich, ondanks zijn geringe lengte, niet snel uit het veld laat slaan. Zelf zegt hij: ‘Sommige mensen vinden me nogal kritisch. Dat wil ik graag zou houden.’ Met zijn heldere mening bleek hij een spraakmakende gast in de talkshows van onder andere Sonja Barends, Ischa Meijer en Rick Felderhof.

Gedegen voorbereiding

D´Ancona is een drukbezette man. Voor zijn functie als theaterrecensent en entertainmentverslaggever bij het Dagblad van het Noorden reist hij door heel het land. Bij voorkeur spreekt hij de artiesten persoonlijk, want dan kan hij net even wat dieper op de materie ingaan dan anderen. Mede hierdoor is d´Ancona een zeer gewaardeerde professional. Of hij nu aan het werk is als spreker, dagvoorzitter, jurylid of debatleider, hij bereidt zich altijd tot in de puntjes voor.

Veel ervaring

Al vele jaren is D´Ancona een veelgevraagde gast op congressen en seminars. En dat is niet zonder reden. D´Ancona is niet alleen in het bezit van een brede kennis, ook weet hij dit op een boeiende manier te verwoorden. Als jurylid, dagvoorzitter of debatleider weet hij snel contact te leggen met de deelnemers. Ook is hij zeer alert.

Wilt u Jacques d´Ancona inhuren voor uw bijeenkomst? Schroom dan niet om contact op te nemen met één van onze accountmanagers. Zij informeren u graag over de mogelijkheden.

Jacques d Ancona spreekt graag over:

Jacques d Ancona boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jacques d Ancona. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21