Wat is die jongen druk! Een indrukwekkend verhaal over een man die pas op 58-jarige leeftijd ontdekte dat hij ADHD had. Hij vertelt graag over zijn leven, een zoektocht naar acceptatie. Jacob Klompstra is gezondheidsdeskundige en hij maakt ADHD bespreekbaar. Zowel in dagelijkse situaties als op de werkvloer. Bent u geïnteresseerd in een spreker die alles weet over uitproberen, grenzen stellen en een tekort aan tijd wat voor ADHD zo kenmerkend is? Boek dan Jacob Klompstra bij Quality Bookings.

Chaotisch en niet kunnen stilzitten

Jacob Klompstra is lange tijd op zoek geweest naar zichzelf. Hij en ook zijn omgeving begrepen niet waarom hij zo druk en chaotisch was. Zijn leven stond in het teken van impulsief gedrag, onbegrip en het onvermogen om iets aan de situatie te veranderen. Uiteindelijk werd de diagnose ADHD gesteld op zijn 58e. Hij slikt nu medicijnen, waardoor er meer rust en structuur in zijn leven is gekomen. Over zijn ervaringen en zoektocht is een boek geschreven: Wat is die jongen druk.

Leven met ADHD

Jacob Klompstra wil graag zijn ervaringen delen. Met enorme energie weet hij zijn publiek enthousiast te maken en te binden om iets te ondernemen. Iedereen die met kinderen en volwassenen met ADHD te maken heeft, uit eigen ervaring of als partners, familielid, hulpverlener, leerkracht, arts kan leren van de man die 58 jaar lang deze ziekte onder zijn leden had en daar pas zo laat achter kwam. Hij kan moeilijke dingen eenvoudig uitleggen. Boek Jacob Klompstra om te horen en te leren van een spreker die zeer ervaringsdeskundig is. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Biografie © Quality Bookings – Almere

 

Jacob Klompstra spreekt graag over:

Jacob Klompstra boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jacob Klompstra. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21