Jack Spijkerman

Cabaretier Jack Spijkerman is als televisie- en radiopresentator vooral bekend geworden door zijn gewaardeerde programma Kopspijkers. Hij is beschikbaar als discussieleider en interviewer met een heel eigen invalshoek.

Kopspijkers
Jack Spijkerman is aanvankelijk werkzaam in het lager onderwijs en richt in 1981 de cabaretgroep Dubbel en Dwars op, die een jaar later de publieksprijs tijdens het Leids cabaretfestival wint. In 1985 geeft de VARA hem een eigen programma op Radio 3: De Steen en Been Show. Vanaf 1988 presenteert hij elke zaterdag op Radio 2 het programma Spijkers met koppen. Daarnaast verschijnt Spijkerman in diverse televisieprogramma’s van de VARA, waaronder de controversiële Nachtshow. Een ware hit is echter het door hem gepresenteerde, informatieve amusementsprogramma Kopspijkers. Hiermee breekt Spijkerman kijkcijferrecords en wint hij verscheidene prijzen.

Echt waar?
In 2005 zorgt het nieuws over een overstap van Spijkerman naar de nieuwe zender Talpa van John de Mol voor beroering in Hilversum. De VARA haalt daarop Kopspijkers per direct van de buis. Daarna presenteert Spijkerman bij Talpa enkele programma’s, zoals Koppensnellers, dat het succes van Kopspijkers niet weet te evenaren. Ondertussen werkt hij aan nieuwe televisieformats. Na het einde van Talpa en enkele jaren afwezigheid op de buis brengt Jack Spijkerman vanaf 2009 een actueel entertainmentprogramma bij RTL 4, Wat vindt Nederland? Verder presenteert hij vanaf 2010 het hilarische programma Echt Waar?, met een prominente rol voor Ruben van der Meer en Tijl Beckand.

De specifieke Spijkerman-aanpak valt ook tijdens congressen te bewonderen. Jack Spijkerman leidt discussies of neemt interviews af op zijn eigen wijze, met een vaak verrassende invalshoek.

Alle gages van bekende presentatoren en sprekers worden op aanvraag en uitsluitend op offertebasis verstrekt. Voor informatie over beschikbaarheid, inhuren en boekingen van deze presentator kunt u contact opnemen met ons artiestenbureau.

Jack Spijkerman spreekt graag over:

Jack Spijkerman boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jack Spijkerman. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21