Jack Plooij is behalve tandarts ook een sportverslaggever en rallyrijder, die vooral bekend is geworden door zijn commentaar bij race-evenementen en Domino Day.

Autosport
Na de middelbare school studeert Jack Plooij tandheelkunde aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Vervolgens promoveert hij aan de Katholieke Universiteit Nijmegen tot doctor in de medische wetenschappen. Plooi is nog steeds werkzaam als tandarts maar daarnaast houdt hij zich bezig met een andere passie, de autosport. Al dan niet in samenwerking met Olav Mol maakt hij verschillende programma’s voor RTL en later voor SBS 6. Plooij treedt voornamelijk op als sportverslaggever en verder presenteert hij bijvoorbeeld het Nationaal Verkeersexamen en verzorgt hij in 2007 het commentaar bij Domino Day. Met Olav Mol neemt Jack Plooij twee keer deel aan de beruchte Dakar-rally. Het tweetal publiceert tevens de boeken Gas op de Plank en Dakar 2007.

Wervelend
Jack Plooij verzorgt lezingen, workshops en diverse andere voordrachten voor het bedrijfsleven. Zijn wervelende voordrachten in het Nederlands, Engels of Duits hebben vaart en pit. Wat kun je anders verwachten van iemand die als verslaggever de F1, Dakar én de Champ Car heeft gedaan?! Of het nu voor een grote of kleine groep is; Jack Plooij zorgt voor een onvergetelijke belevenis. Afhankelijk van de presentatiemogelijkheden kunnen naast mooie foto’s ook prachtige videomomenten worden getoond. Bedrijven kunnen ook een presentatie op maat krijgen. Je kunt het zo gek niet bedenken of Plooij kan het verkopen. In bijzondere gevallen kan hij tevens rijders uitnodigen, simulatoren regelen, circuits afhuren of sneeuwscooters inzetten.

Ook als dagvoorzitter of discussieleider kan Jack Plooij worden ingezet. Met zijn universitaire achtergrond, zijn promotieonderzoek en zijn werk als tandarts en sportpresentator heeft hij meer dan voldoende bagage.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Jack Plooij spreekt graag over:

Jack Plooij boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jack Plooij. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21