20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jacco Eltingh

Jacco Eltingh als spreker boeken

Jacco Eltingh is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een spreker die zowel boeiend als inspirerend is. Jacco staat bekend als een van de meest succesvolle Nederlandse tennissers en brengt een schat aan ervaring en inzichten mee naar elk evenement. Hij deelt verhalen over zijn professionele tenniscarrière, de ups en downs, en de lessen die hij leerde op het gebied van doorzettingsvermogen, teamwerk en leiderschap. Zijn verhaal richt zich niet alleen op sportliefhebbers, maar ook op een breder publiek dat geïnteresseerd is in thema’s als persoonlijke ontwikkeling en het overwinnen van uitdagingen.

Jacco Eltingh

Voormaliger Tennisser

Jacco Eltingh excelleert niet alleen als gastspreker, maar ook als dagvoorzitter. Met zijn natuurlijke charisma en ervaring in de sportwereld weet hij als geen ander hoe hij een evenement moet leiden. Hij blinkt uit in het samenbrengen van diverse thema’s en sprekers, waarbij hij zorgt voor een naadloze overgang en interactie met het publiek. Zijn vaardigheden in het modereren van discussies en het stimuleren van betrokkenheid maken hem de ideale keuze voor elk evenement, of het nu gaat om sport, leiderschap of persoonlijke ontwikkeling.

Over leiderschap en teamontwikkeling

Leiderschap en samenwerken zijn cruciale onderwerpen in de hedendaagse zakenwereld. Jacco Eltingh, met zijn achtergrond in professioneel tennis, biedt unieke inzichten in deze thema’s. Hij spreekt over het belang van teamwork, zowel op de tennisbaan als in het bedrijfsleven, en deelt praktische tips over hoe je een winnend team kunt opbouwen en leiden. Hij bespreekt ook hoe leiderschap zich ontwikkelt in de sport en hoe deze lessen kunnen worden toegepast in verschillende zakelijke scenario’s. Kiezen voor een lezing van Jacco over dit onderwerp betekent kiezen voor praktische inzichten en inspirerende verhalen die direct toepasbaar zijn.

Jacco Eltingh inhuren voor een lezing

Het inhuren van Jacco Eltingh voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Het proces begint met een eerste aanvraag, waarbij je specifieke wensen en eisen kunt aangeven. Na deze aanvraag wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen om de details te bespreken en een offerte op maat te maken. Met de all-inclusive tarieven van Quality Bookings zijn er geen verborgen kosten. Na akkoord zorgen wij voor uitgebreide support en begeleiding in de aanloop naar het evenement, waarbij we streven naar volledige tevredenheid en een gemiddelde beoordeling van 9,0.

Biografie van Jacco Eltingh

Jacco Eltingh, geboren op 29 augustus 1970 in Heerde, is een voormalig professioneel tennisser uit Nederland. Hij startte zijn professionele tennisloopbaan in 1988 en maakte snel naam in de tenniswereld, zowel in enkel- als dubbelspel. Jacco bereikte zijn hoogste enkelspelrang, nummer 19, in november 1995 en was in dubbelspel zelfs nummer 1 van de wereld.

In zijn indrukwekkende carrière won Jacco samen met zijn dubbelspelpartner Paul Haarhuis meerdere Grand Slam-titels, waaronder Roland Garros, Wimbledon, en de US Open. Hun succes als duo was niet alleen te danken aan hun vaardigheden op de tennisbaan, maar ook aan hun uitzonderlijke teamdynamiek en begrip van elkaars spel.

Naast zijn successen op de tennisbaan heeft Jacco zich ook ingezet voor de ontwikkeling van tennis in Nederland. Hij heeft gewerkt als coach en heeft bijgedragen aan de opleiding van jong talent. Zijn ervaringen en prestaties maken hem tot een autoriteit op het gebied van sport, leiderschap, en teamontwikkeling.

Jacco buiten de sport

Jacco’s reis in de sportwereld is er een van grote successen, maar ook van uitdagingen en leren omgaan met druk. Deze ervaringen deelt hij graag in zijn lezingen, waarbij hij inzichten geeft die niet alleen waardevol zijn voor sportliefhebbers, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei, leiderschap en het bouwen van succesvolle teams.

Als gastspreker weet Jacco zijn publiek te boeien met verhalen uit zijn rijke carrière, gecombineerd met humor en diepgaande inzichten. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook motiverend, waardoor hij een veelgevraagd spreker is bij zowel sportevenementen als zakelijke bijeenkomsten.

Jacco’s verhaal is er een van vastberadenheid, discipline en het vermogen om zowel individueel als in teamverband te excelleren. Deze kwaliteiten maken hem tot een uitstekende keuze voor elk evenement waar inspiratie, motivatie en praktische inzichten centraal staan. Met zijn ervaring als professioneel sporter en zijn kennis op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling, is Jacco Eltingh een spreker die elk publiek zal boeien en inspireren.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jacco Eltingh

"Jacco is een volmaakte professional, of het nu gaat om het ontvangen van klanten, het verwerven van bedrijfssponsoring, public relations of het werken in de bestuurskamer. Hij heeft een levenslange geschiedenis van topprestaties laten zien in elk vakgebied. Ik kijk uit naar de kans om weer met hem samenwerken."

Schrijf een review

Video met Jacco Eltingh

Meer informatie & boekingen

Jacco Eltingh inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jacco Eltingh
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers