Tennisspeler Jacco Eltingh boekte vooral in het dubbelspel met Paul Haarhuis grote successen. Jarenlang behoorde dit tennisduo tot de wereldtop.

Dubbelspel
In 1991 maakt Jacco Eltingh zijn entree in de top-100 van de ATP en in 1995 behaalt hij als nummer 19 de hoogste single ranking uit zijn carrière. Hij wint vier toernooien op vier verschillende ondergronden. Maar de grootste triomfen boekt hij in het dubbelspel, samen met Paul Haarhuis. Van de 44 toernooien die Eltingh in het dubbelspel wint, zijn er 39 samen met Haarhuis. Het duo wordt twee keer wereldkampioen en wint alle vier Grand Slam-toernooien. Op grond van hun successen worden beide spelers tot erelid van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond benoemd.

Tennis-clinics
Na beëindiging van zijn actieve carrière in 1998 zet Jacco Elting met Paul Haarhuis het bedrijf Tennis & Events op, dat onder andere het jaarlijkse senior-proftoernooi AFAS Tennis Classics organiseert. Eltingh verzorgt tennis-clinics voor bedrijven en verenigingen, en geeft presentaties aan een verscheidenheid aan doelgroepen. Verder treedt hij sinds enkele jaren op als commentator bij wedstrijden tijdens het Wimbledon-toernooi, die op RTL of Net 5 worden uitgezonden.

Jacco Eltingh is te boeken als spreker. In de presentatie Ondernemerschap van het leven gaat hij in op het vinden van de juiste balans tussen ouderschap, sporten, ondernemen en leidinggeven.

Jacco Eltingh spreekt graag over:

Jacco Eltingh boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jacco Eltingh. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21