Jurist en journalist Jaap Jongbloed is bekend van veelbekeken en langlopende televisieprogramma’s als Vermist en Het mooiste meisje van de klas. Daarnaast is hij een betrokken gespreksleider, interviewer of spreker tijdens diverse evenementen in het land.

Aktua
Jaap Jongbloed studeert rechten aan de Vrije Universiteit maar gaat na zijn studie aan de slag in de televisiejournalistiek, aanvankelijk als verslaggever bij TROS Aktua. Voor de TROS maakt hij ook verschillende documentaires en specials, onder meer over de ramp met de Herald of Free Enterprise. Met Astrid Joosten presenteert hij van 1988 tot 1990 het uiterst succesvolle praatprogramma Jongbloed en Joosten. Vervolgens maakt hij diverse misdaadprogramma’s.

Vermist
In 1992 werkt Jongbloed mee aan het programma Vrijdag Robinson en in 1992/1993 presenteert hij bovendien de serie In kort geding. Vanaf juli 1996 spant hij zich via het programma Vermist in om vermiste personen op te sporen. Verder is hij jarenlang een van de presentatoren van de actualiteitenrubriek EenVandaag.

Jaap Jongbloed is op tal van manieren in te zetten tijdens evenementen in het land. Is het niet als betrokken gespreksleider, scherpe interviewer of motiverende inleider, dan is het wel als enthousiast spreker over onder meer vermissingen, misdaad en communicatie.

 

Jaap Jongbloed spreekt graag over:

Jaap Jongbloed boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jaap Jongbloed. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21