20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jaap Jongbloed Copyright foto: Ruud Baan

Jaap Jongbloed als spreker boeken

Jaap Jongbloed combineert 40 jaar televisie-ervaring met een brede expertise.
Als talkshow-host (‘Jongbloed & Joosten’), maar ook op het terrein van (cyber)criminaliteit (‘Crime Time’, ‘Opgelicht?!’) en algemene journalistiek (‘EenVandaag’). Hij is verder presentator van het succesvolle programma Het Mooiste Meisje van de Klas’. Jaap Jongbloed staat bekend om zijn gedegen voorbereiding en zijn losse en humorvolle presentatie.

Jaap Jongbloed

Gezond lang leven

Gezond lang leven

Sinds enige tijd heeft Jaap zich gespecialiseerd in ‘gezond lang leven’. Hij verrast, soms samen met gezondheidsjournalist Wies Verbeek zijn publiek in een workshop, webinar of presentatie op maat met de laatste wetenschappelijke feiten en nuttige tips. De content is geschikt voor een breed publiek: man-vrouw, jong en oud…voor iedereen die lang, gezond en gelukkig wil leven.

Hoe houd je je brein zo lang mogelijk gezond en in hoeverre helpen voedingssupplementen? Wat kun je het beste doen om sterke botten te houden en hoe pak je een beweegplan aan? En hoe blijf je energiek in je werk? En ga je om met thuiswerken?

Indien gewenst betrekken ze daarbij specialisten of wetenschappers uit hun uitgebreide netwerk.

Passie voor sport 

Jaaps belangstelling voor een gezond lang leven komt voort uit zijn passie voor sport: als tennisser, basketballer en sinds enige tijd als fanatiek kickbokser.

Tot slot…Jaap is meester in de rechten, was ambassadeur van het Liliane Fonds en is Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Jaap Jongbloed

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Jaap Jongbloed inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Jaap Jongbloed
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers