De populaire televisiepersoonlijkheid Irene Moors, bekend van onder andere Telekids en Life4You, is in te huren als presentator.

Beste Televisievrouw
Irene Moors groeit op in Haarlem en volgt na de Havo een opleiding tot medisch secretaresse. Zij werkt enige tijd bij de redactie van het weekblad Donald Duck en begint in 1985 haar televisie- carrière bij het NCRV-programma Dit is Disney. In 1989 stapt zij over naar de commerciële zender RTL Véronique (het latere RTL 4). Voor deze zender presenteert Irene (al snel samen met Carlo Boszhard) het jeugdprogramma Telekids, dat razend populair wordt. Na tien jaar stopt het programma op zijn hoogtepunt, vooral ook op aandringen van Irene. Na Telekids presenteert zij samen met Carlo Boszhard de gezellige zondagmiddagshow Life & Cooking (later Life4You) en verschillende andere programma’s. In 2002 krijgt Irene de Zilveren Televizier-ster, als ‘beste televisievrouw’. In mei 2005 begint zij een eigen productiebedrijf, House of Television.

TV Kantine
Sinds 2009 maakt Irene Moors samen met Carlo Boszhard de serie De TV Kantine, een programma waarin Bekende Nederlanders worden gepersifleerd. In dit programma kruipt Irene in de huid van onder anderen Marijke Helwegen, Clairy Polak, Gerda Smit, Sonja Bakker, Wendy van Dijk, Anky van Grunsven, Patty Brard, Linda de Mol en Kim Holland. In 2010 wint De TV Kantine de Gouden Televizier-ring.

 

Irene Moors spreekt graag over:

Irene Moors boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Irene Moors. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21