Invloed van de Blockchain in de sector defensie/ veiligheid

Hoe kan de Blockchain voorkomen dat munitie kwijtraakt of overjarig is? Bijdragen aan snellere communicatielijnen? Administratieve processen foutloos en snel afhandelen? De personele database van personeel en eventuele verdachten foutloos bijhouden? De douane technologisch ondersteunen?

Het antwoord op deze vragen is lang en complex. Toch weten de Blockchain-experts van Quality Bookings deze lastige materie tijdens een lezing begrijpelijk te verwoorden. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Blockchain en Bitcoin en vertalen dit naar een maatwerk presentatie op het gebied van defensie en veiligheid.

Aan de hand van scherpe analyses zetten onze sprekers de zaal aan het denken over bestaande systemen in de sector. Die misschien niet altijd even veilig zijn als vaak gedacht. Tijdens de lezing komen kansen en bedreigingen van de aanstormende technologie uitgebreid aan bod, evenals de mogelijkheden en risico’s voor investeerders.

Heeft u al het nodige gehoord over de Bitcoins Gelezen over EOS of andere cryptocurrencies? Dan is het tijd om uw horizon te verbreden met gedegen kennis van de Blockchain en de daarbij horende decentralisatie. Wat zijn de gevolgen hiervan voor overheden en veiligheidssystemen?

De experts van Quality Bookings informeren u graag over deze technologie die inmiddels bekendstaat als internet 2.0. Een disruptieve technologie die noopt tot het loslaten van bestaande systemen maar die tegelijkertijd vraagt om een zorgvuldige implementatie.

Quality Bookings brengt de keynote “Blockchain voor defensie en veiligheid” naar organisaties door heel Nederland. De ervaring van onze trendwatchers in training, educatie, veiligheid, ICT en topsport zorgt voor een intrigerende lezing die geen seconde gaat vervelen.

Op interactieve wijze neemt u kennis van nieuwe begrippen en de wereld van de Nodes, de Miners en niemand anders dan Satoshi Nagamoto. Uiteraard bieden wij u de gelegenheid om achter vragen te stellen en een praatje te maken met de sprekers.

Na deze lezing heeft u een helder beeld van de Blockchain en de manieren waarop deze technologie de defensie- en veiligheidssector ingrijpend gaat veranderen.

Invloed van de Blockchain in de sector defensie/ veiligheid spreekt graag over:

Invloed van de Blockchain in de sector defensie/ veiligheid boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Invloed van de Blockchain in de sector defensie/ veiligheid. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21