Investeren in cryptocurrencies

Is de Blockchain een unieke kans voor beleggers? Is de Bitcoin het goud van ons huidige tijdperk? Loont een investering in deze technologie en hoe werkt dat dan? Waar koop en verkoop je cryptocurrencies en wat zijn betrouwbare handelsplaatsen? Hoe blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze mysterieuze wereld?

Het mag duidelijk zijn: er spelen veel vragen rondom het investeren in cryptocurrencies. De trendwatchers van Quality Bookings geven een kraakhelder antwoord op deze vragen en scheppen duidelijkheid in de overvloed aan tegenstrijdige informatie over het thema. Snel geld verdienen of in een oogwenk bankroet raken: het kan namelijk allemaal met cryptocurrencies.

Onze sprekers zijn niet alleen op de hoogte van de grote mogelijkheden voor investeerders, maar helpen u daarnaast met hun maatwerk lezing veel voorkomende valkuilen te voorkomen. Ze plaatsen de technologische trend in het juiste perspectief en delen hun eigen tips en tricks over beleggen in crypto’s.

De sprekers van Quality Bookings zijn scherp in hun analyse en zetten u aan het denken over de huidige systemen. Zij bespreken kansen en bedreigingen van de razendsnel opkomende technologie en vertellen u meer over de invloed van de massa die steeds vaker investeert in dit ondoorzichtige ecosysteem.

Wilt u alles weten over deze ontwikkeling die de financiële wereld zoals we die kennen op de kop gaat zetten? Graag vertellen onze trendwatchers u alles over de technologie die schreeuwt om het loslaten van vertrouwde systemen. Een technologie die veel processen efficiënter en goedkoper kan maken. Maar ook een technologie die als investering niet zonder risico’s is. Denk hierbij onder meer aan multi-level marketingsystemen, ICO’s en witwaspraktijken.

Quality Bookings brengt de keynote “Investeren in cryptocurrencies” naar professionele organisaties en businessclubs door het hele land. Onze sprekers hebben een achtergrond in training, educatie, de creatieve sector, ICT en topsport en staat garant voor een boeiende en interactieve lezing.

In begrijpelijke taal maakt u kennis met de wereld van de Nodes, de Miners en die van de veelbesproken Satoshi Nakamoto. Daarnaast krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen en na afloop een praatje te maken.

Na deze lezing bent u in staat om een veilige start te maken met beleggen in cryptocurrencies.

Investeren in cryptocurrencies spreekt graag over:

Investeren in cryptocurrencies boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Investeren in cryptocurrencies. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21