Investeren in cryptocurrencies

Trendwatchers Raymond ter Horst en Etienne van ‘t Kruys brengen de uiterst complexe informatie over de Blockchain en Bitcoin in eenvoudige taal over aan hun publiek. Snel geld verdienen of snel bankroet raken kan allemaal met cryptocurrencies. Het duo is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van deze revolutionaire trend en de mogelijkheden die dit voor investeerders biedt. Ze helpen u veel voorkomende valkuilen te voorkomen.

Is de Blockchain echt de niet te missen kans voor beleggers? Is de Bitcoin het nieuwe goud? Is Ethereum de nieuwe vorm van olie? Heeft het zin te investeren in deze technologie en wat zijn de vooruitzichten? En hoe werkt dat dan? Hoe koop en verkoop je cryptocurrencies zoals de Bitcoin en Ethereum. Wat zijn betrouwbare handelsplaatsen? En hoe blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in deze mysterieuze wereld.

Raymond en Etienne plaatsen deze trend graag voor u in de juiste perspectieven en vertellen u hun eigen tips en tricks over beleggen in crypto’s. De heren zijn scherp in hun analyses en zetten hun zaal aan het denken over de bestaande systemen. Kansen en bedreigingen van de aanstormende technologie in diverse sectoren zijn hun specialisme. De sprekers vertellen u meer over de massa die steeds meer interesse krijgt in dit ondoorzichtige ecosysteem.

Dus wilt u meer weten over deze ontwikkeling die volgens sommigen de hele bestaande financiële wereld op de kop gaat zetten? Raymond en Etienne komen graag om u te informeren over de laatste ontwikkelingen over deze trend die al wel internet 2.0 genoemd wordt. Een technologie die alles te maken heeft met het durven loslaten van bestaande vertrouwde systemen. Een technologie die veel processen goedkoper en efficiënter kan maken. Maar ook een technologie die als investering zeer riskant kan zijn. Denk hierbij aan multi-level marketingsystemen en ICO’s en witwaspraktijken.

Raymond en Etienne brengen de keynote “Investeren in cryptocurrencies” naar professionele organisaties en businessclubs door heel het land. De ervaring die zij hebben in training, educatie, de creatieve sector, ICT en topsport zorgen ervoor dat u van het begin tot het eind geboeid zult zijn. De duo-presentatie maakt het extra dynamisch.

Met deze interactieve lezing vol persoonlijke anekdotes nemen zij u in begrijpelijke taal mee naar de wereld van de Nodes, de Miners en vanzelfsprekend Satoshi Nakamoto. Vanzelfsprekend krijgt u de gelegenheid vragen te stellen en na afloop een praatje met ze te maken.

Na deze lezing bent u in staat een veilige start te maken met beleggen in cryptocurrencies.

Investeren in cryptocurrencies spreekt graag over:

Investeren in cryptocurrencies boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Investeren in cryptocurrencies. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21