De actrice die bij het grote publiek bekend is geworden met haar rol als Martine Hafkamp in Goede tijden, slechte tijden, Inge Ipenburg, heeft een methode ontwikkeld waarmee zij, gebruikmakend van acteertechnieken, iedereen kan aanleren om charismatisch te presenteren. Boek Inge als coach, dagvoorzitter of spreker.

Enthousiasme en betrokkenheid
Inge Ipenburg, geboren in 1957, doorliep na de middelbare school de Academie voor Kleinkunst. Zij begon na het behalen van haar diploma met spelen in diverse toneelstukken, zoals Groen gras en Geldgebrek, Hoe versier ik, Stuk en Hoofdstuk apart. Eind jaren tachtig richtte ze zich ook op televisie en film. Ze was regelmatig als gastacteur te zien in Zeg ‘ns Aaa en ze speelde in twee afleveringen van Medisch Centrum West. In 1990 werd haar gevraagd een rol te gaan spelen in Goede tijden, slechte tijden als Martine Hafkamp tot 1994. Het bleef een paar jaar stil tot Inge opnieuw verscheen in Het zonnetje in huis en in Westenwind. In 2003 kwam ze terug in GTST als Martine Hafkamp. In de tussentijd is ze ook actief geweest in het theater.

Kennis delen met anderen
Inge Ipenburg wil de ervaring die zij opdeed met haar acteerwerk graag delen met anderen. Inge is een onafhankelijke, open, nieuwsgierige en authentieke vrouw. Ze geeft acteurstrainingen, cameratrainingen, privélessen ter voorbereiding van audities en tekstinterpretatie. Ook coacht ze mensen om te presenteren. Met haar enorme ervaring kan ze anderen leren wat ze moeten weten over acteren en presenteren. Ook vertelt ze levendig over haar vak tijdens presentaties.
Boek deze veelzijdige vrouw via Quality Bookings als presentator, spreker, coach of dagvoorzitter.

Inge Ipenburg spreekt graag over:

Inge Ipenburg boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Inge Ipenburg. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21