Igor Beuker – internationale topspreker op gebied van business, marketing, media, digitale transformatie en trend-driven innovatie.

In de schijnwerpers is Igor Beuker professioneel spreker en host die met regelmaat in de media verschijnt als onafhankelijk expert op het gebied van trends in marketing, media en innovatie.
Na 1.000+ internationale talks voor toonaangevende merken en conferenties sprong Igor van het podium naar het televisiescherm. Hij staat nog steeds 150 keer per jaar live on stage. Nooit hetzelfde verhaal. Altijd relevant voor uw specifieke doelgroep.

Achter de schermen is Igor award-winnend marketing strateeg voor merken als Nike, Amazon, L’Oréal en Unilever, trendwatcher voor Fortune 500s, serie-ondernemer met meerdere exits en angel investor.

Tijdens conferenties en op Twitter was Igor al meerdere keren trending topic als “Math Man in world of Mad Men”. Publiek van LA tot Beijing noemt zijn authentieke, uitgesproken, charismatische en humoristische persoonlijkheid in reviews en op social media.

Naast zijn gastdocentschap op verschillende toonaangevende universiteiten, geeft Igor een serie baanbrekende in-company marketing masterclasses en is hij board member bij revolutionaire Retail, tech, media- en entertainmentbedrijven.

In tegenstelling tot vele andere sprekers en auteurs, praat of schrijft Igor niet alleen over trends. Hij verzilvert ze zelf ook met regelmaat. Zijn columns voor o.a. Business Insider en z’n 100.000+ social media volgers, laten zien dat zijn onafhankelijke visie telt.

Igor’s meest geboekte show? Mad Men vs. Math Men – Live on Stage. “Advertising may win quarters, innovation wins decades”. Zijn Math Man visie veranderde marketing ingrijpend. Een wervelende show voor moderne ondernemers die willen overleven èn groeien in het tijdperk van digitaal Darwinisme. De show voor ondernemers die willen winnen. Live on stage verkrijgbaar als keynote speech, fireside chat, trendsessie,masterclass en theatershow. Voor corporate bedrijven, MKB en ZZP. Wie kijkt, maakt progressie.

Igor Beuker boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Igor Beuker. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21