Info & boekingen
Huub van ’t Hek

Huub van ’t Hek als spreker boeken

Wilt u Huub van ’t Hek inhuren als spreker? Deze alleskunner is gespecialiseerd in diverse terreinen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Huub van ’t Hek
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Huub van ’t Hek (1947)
Huub van ’t Hek is voor alles een denker. Zijn motto: onderzoek alles en behoud het goede. Groot kenner van economie, filosofie, (kerk)geschiedenis en muziek. Grote interesse in de kwaliteit van de besluitvorming en de continuïteit van de onderneming. De ideale combinatie om gemotiveerd over de toekomst te kunnen praten. Omdat de leef- en werkomstandigheden opnieuw toe zijn aan een fundamentele verandering. Omdat mensen massaal nog nooit zo goed zijn opgeleid. Omdat mensen massaal nog nooit zo zelfstandig zijn geweest.

Crisis of fundamentele omwenteling?
Het tijdvak 1775 – 1825 staat model voor het tijdvak 1975 – 2025. Toen ging het over de biologische zelfstandigheid van de vrouw. Discussie vanaf 1740. Definitief bewijs dank zij von Bär in 1827. Nu gaat het om de economische zelfstandigheid van de werkende mens. Dat is de integratie van arbeid en kapitaal. Anders gezegd: de vraag naar een aangepaste definitie van de juridische eigendom. Over tien jaar is iedereen eigen baas over zijn arbeid, zijn geld en zijn bankrekening. Dat is een proces van meer dan een fundamentele omwenteling. Begeleiden wij dat met ons eigen verstand? Of moet er opnieuw een Revolutie aan te pas komen? Huub van ’t Hek is in deze uw ideale inleider. Indien gewenst houdt hij u op koers.

Opera en klassieke muziek
Het theater als leerschool. Zo was het vroeger. Daar vinden wij opnieuw de metaforen die ons denken nu richting kunnen geven. Huub van ’t Hek is een heel groot opera specialist. Met behulp van de opera van de 17e, 18e en 19e eeuw maakt hij moderne, economische discussies voelbaar, zichtbaar en tastbaar. Daarbij laat hij oplossingen zien die passen bij de opbouw van uw nieuwe wereld. Ook instrumentaal valt er op dit gebied veel te beleven. Wie dat spektakel ooit een keer heeft ondergaan, zal er altijd op teruggrijpen. Ruim 10.000 mensen zijn u al voorgegaan.

Het Kind Eerst
Een goede opvoeding is gericht op zelfstandige besluitvorming. Dat is de beste continuïteit van ons bestaan. Wie in vrijheid wil leren besluiten, zal de discipline als contragewicht moeten ontwikkelen. Vrijheid en discipline zijn dus onlosmakelijk met elkaar verbonden. De opvoeder is het snijpunt van die twee krachten. In het gezin, in de arbeid, in de sport en in de vrije tijd. Huub van ’t Hek heeft in deze grote ervaring. Ook in de wereld van jeugdbescherming en pleegzorg. Met de begeleiding van de moeilijkste kinderen en hun nog zo veel moeilijker ouders. Hoofdredacteur van Het Kind Eerst. Een gemotiveerder inleider, dagvoorzitter, cursus- of workshopleider is er nauwelijks te vinden.

Wilt u Huub van ’t Hek inhuren als spreker? Deze alleskunner is gespecialiseerd in diverse terreinen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Meer informatie & boekingen

Huub van ’t Hek inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Huub van ’t Hek
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers