Acteur en komiek Horace Cohen was op jeugdige leeftijd al in de bioscoop te bewonderen als lid van de asociale film familie Flodder. Tegenwoordig is hij onder meer te zien op Comedy Central. Horace Cohen is te boeken als spreker en presentator.

Henkie Flodder
Na zijn rol als jongste zoon Henkie in de film Flodder (1986) van regisseur Dick Maas speelt Horace Cohen tal van kleine rollen in films en televisieseries. Hij wordt vaak in één adem genoemd met Ruben van der Meer, met wie hij in verschillende theater- en televisieproducties samenwerkt. Daarnaast trekt hij onder andere de jungle in voor de televisieserie Bobo’s in the bush en presenteert hij een kinderprogramma. Verder treedt Cohen op als panellid in het TROS-programma Te leuk om waar te zijn. In 2009 is hij bovendien vaste gast in het programma Budget TV.

Joodse humor
Bij de Joodse Omroep praat Horace Cohen vanaf 2010 in de serie Witz fragmenten van Joodse humoristen aan elkaar. Ook is hij te zien in het BNN-programma Gehaktdag en in de realityshows De schat van Oranje, Wie is de Mol? en Wie is de reisleider? Sinds maart 2013 presenteert Cohen samen met Sol Wortelboer het programma Don’t try this at home voor televisiezender Comedy Central.

 

Horace Cohen spreekt graag over:

Horace Cohen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Horace Cohen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21