20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Henk Westbroek

Henk Westbroek als spreker boeken

Henk Westbroek, een gevierde naam in de Nederlandse muziek- en mediawereld, biedt als gastspreker een unieke mix van humor, ervaring en diepgaande kennis. Zijn verhalen over zijn muzikale reis, zijn tijd als radio-dj, en zijn ervaringen in de politiek bieden een rijke bron van inspiratie en inzicht. Henk weet zijn publiek te boeien met anekdotes uit zijn veelzijdige carrière, waardoor hij een ideale keuze is voor evenementen die op zoek zijn naar een spreker met zowel entertainmentwaarde als substantie.

Henk Westbroek

Tv persoonlijkheid

Henk Westbroek als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Henk Westbroek een unieke flair naar elk evenement. Zijn vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk te maken en zijn natuurlijke charme zorgen voor levendige en boeiende discussies. Henk’s ervaring in de media stelt hem in staat om effectief te communiceren en interactie te stimuleren tussen sprekers en publiek. Hij blinkt uit in het leiden van gesprekken over maatschappelijke thema’s, muziek, cultuur en politiek, waarbij hij altijd zorgt voor een ontspannen en open sfeer.

Over maatschappelijke betrokkenheid en cultuur

Henk Westbroek heeft zich altijd sterk gemaakt voor maatschappelijke thema’s en cultuur. Zijn lezingen bieden inzichten in hoe kunst en cultuur de samenleving kunnen beïnvloeden en vice versa. Hij behandelt onderwerpen zoals de rol van muziek in sociale bewegingen, de impact van cultuur op politiek en de kracht van persoonlijke expressie in het vormgeven van maatschappelijk debat. Henk’s expertise en ervaringen leveren waardevolle perspectieven voor iedereen die geïnteresseerd is in de kruising van kunst, cultuur en maatschappelijke betrokkenheid.

Henk Westbroek inhuren voor een lezing

Het boeken van Henk Westbroek voor een lezing is een eenvoudig en duidelijk proces. Contacteer Quality Bookings en bespreek de details van het evenement, zoals datum, locatie en het gewenste onderwerp van de lezing. Ons team zal u ondersteunen in elke stap, van het offerteproces tot de uiteindelijke uitvoering, waarbij wij zorgen voor een soepele en zorgeloze ervaring. Met onze all-inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie bent u verzekerd van een succesvolle en inspirerende lezing door Henk Westbroek.

Biografie van Henk Westbroek

Henk Westbroek, geboren op 27 februari 1952, is een iconische figuur in de Nederlandse muziekwereld. Hij begon zijn carrière als een van de oprichters van de band Het Goede Doel, bekend om hits als “België” en “Vriendschap”. Naast zijn muzikale successen, maakte Henk naam als radio-dj, waarbij hij een geliefde stem werd voor vele luisteraars.

In de jaren 90 betrad Henk de politieke arena als lid van Leefbaar Utrecht, waar hij een belangrijke rol speelde in de lokale politiek. Zijn politieke carrière was een weerspiegeling van zijn diepe betrokkenheid bij maatschappelijke kwesties en zijn verlangen om een positieve impact te maken op zijn gemeenschap.

Als muzikant, dj en politicus heeft Henk Westbroek een breed scala aan ervaringen en verhalen die hij deelt in zijn lezingen. Zijn vermogen om te verbinden met een breed publiek, zijn diepe inzichten in de Nederlandse cultuur en zijn unieke kijk op maatschappelijke ontwikkelingen maken hem tot een boeiende en gewaardeerde spreker.

Henk’s persoonlijke reis is er een van creativiteit, betrokkenheid en voortdurende evolutie. Zijn vermogen om zijn ervaringen te delen met humor en diepgang maakt hem niet alleen een inspirerende spreker, maar ook een boeiende verteller die in staat is om elk publiek te boeien.

In zijn lezingen reflecteert Henk vaak op zijn tijd met Het Goede Doel, de uitdagingen en triomfen in de muziekindustrie, en zijn visies op politiek en maatschappij. Zijn verhalen zijn doorspekt met persoonlijke anekdotes die zowel vermakelijk als verhelderend zijn, waardoor zijn publiek een uniek inzicht krijgt in het leven van een van Nederlands meest veelzijdige persoonlijkheden.

Henk Westbroek blijft een relevante en invloedrijke figuur in de Nederlandse cultuur. Zijn lezingen bieden niet alleen entertainment, maar ook waardevolle lessen en inzichten, waardoor hij een uitstekende keuze is voor een breed scala aan evenementen en bijeenkomsten. Het inhuren van Henk Westbroek als spreker is een gegarandeerde manier om uw evenement te verrijken met diepgang, humor en authenticiteit.

Te boeken als
Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Henk Westbroek

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Henk Westbroek inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Henk Westbroek
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers