Hendrik Willem (Henk) Kesler, geboren in 1949, studeerde na zijn gymnasiumopleiding Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Vanaf 1973 werkte hij als advocaat. In 2000 trad hij aan als directeur betaald voetbal bij de KNVB. Boek deze veelzijdige spreker die u veel kan vertellen over ondernemen en marketing, politiek, overheid en recht en natuurlijk niet in de laatste plaats over sport.

De voetbalwereld
Tijdens het directeurschap van Henk Kesler kwam de voetbalwet tot stand. De wet is gericht op het aanpakken en bestraffen van relschoppers tijdens publieksevenementen. Onder leiding van Kesler ontstond een nieuw licentiesysteem voor betaalvoetbalorganisaties. Verder werden de commerciële activiteiten op een hoger peil gebracht door sponsorovereenkomsten, tv-rechten en merchandising. Sinds 2004 zit Henk Kesler in het bestuur van de stichting Cruijff Courts KNVB en is hij bestuurslid van de stichting Eredivisie Vrouwen. In 2007 raakte hij in opspraak toen hij stakende politieagenten, verantwoordelijk voor het aflasten van twee voetbalwedstrijden, vakbondsbaasjes en verwende kereltjes noemde.

Doelgerichte vis in dynamische voetbalvijver
Henk Kesler weet een zaal te boeien en te prikkelen als geen ander. Hij is een man met een gezonde dosis humor, soms op het cynische af. Op directe wijze geeft hij zijn mening, gebaseerd op jarenlange ervaring in bestuurlijke functies, bedrijfsleven en advocatuur. Met andere woorden, wanneer u Henk Kesler boekt als spreker of dagvoorzitter, dan staat er iemand die weet waar hij het over heeft. Wilt u meer informatie over deze veelzijdige man? Neem dan contact op met Quality Bookings.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Henk Kesler spreekt graag over:

Henk Kesler boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Henk Kesler. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21