20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Hein Vergeer

Hein Vergeer als spreker boeken

Hein Vergeer is niet alleen een legende in de schaatswereld, maar ook een inspirerende persoonlijkheid wiens levensverhaal en ervaringen talloze mensen kunnen motiveren en inspireren. Als tweevoudig wereldkampioen allround schaatsen heeft Vergeer een unieke combinatie van sportieve prestaties en persoonlijke veerkracht die hem tot een gewilde gastspreker maakt. Hij deelt inzichten over doorzettingsvermogen, het overwinnen van tegenslagen en het belang van mentale kracht, zowel in de sport als in het dagelijks leven. Door Hein Vergeer te boeken als gastspreker, haal je een bron van inspiratie in huis die je evenement of bijeenkomst onvergetelijk zal maken.

Hein Vergeer

Legende uit de schaatswereld

Over doorzettingsvermogen en mentale kracht

Hein Vergeer is een expert op het gebied van doorzettingsvermogen en mentale kracht. Deze thema’s zijn van cruciaal belang in zowel de sportwereld als het bedrijfsleven. Vergeer spreekt over het belang van zelfdiscipline, focus, en de kracht van een positieve mindset. Zijn verhalen zijn niet alleen gebaseerd op zijn sportcarrière, maar ook op zijn ervaringen na zijn actieve schaatscarrière, waardoor hij een breder perspectief biedt. De onderwerpen die hij behandelt, zoals omgaan met druk, doelen stellen en bereiken, en het belang van teamwerk, zijn direct toepasbaar in verschillende situaties. Kiezen voor Hein Vergeer betekent kiezen voor een spreker die zijn publiek echt raakt en aanzet tot actie.

Hein Vergeer inhuren voor een lezing

Het boeken van Hein Vergeer voor een lezing is een gestroomlijnd proces bij Quality Bookings. Met onze all-inclusive tarieven en 24-uurs offerteservice is het eenvoudig en transparant. Na een eerste contact, waarin uw wensen en de context van het evenement worden besproken, wordt een offerte op maat gemaakt. Eenmaal akkoord, zorgen wij voor alle logistieke details en bieden wij uitgebreide support voor, tijdens en na het evenement. Ons doel is om elke stap van het proces zorgeloos te laten verlopen, zodat u zich volledig kunt concentreren op het succes van uw evenement.

Biografie van Hein Vergeer

Hein Vergeer, geboren op 2 mei 1961 in Haastrecht, is een van de meest gerespecteerde figuren in de Nederlandse schaatswereld. Hij begon op jonge leeftijd met schaatsen en liet al snel zijn talent zien. In de jaren 80 bereikte Vergeer het hoogtepunt van zijn carrière met het winnen van twee wereldtitels allround, in 1985 en 1986. Deze successen maakten hem tot een nationaal sporticoon.

Naast zijn indrukwekkende sportcarrière, kenmerkt het leven van Hein Vergeer zich door zijn veerkracht en aanpassingsvermogen. Na zijn schaatscarrière heeft hij zich met succes toegelegd op verschillende ondernemingen en projecten. Vergeer is niet alleen een expert op het ijs, maar heeft ook bewezen een veelzijdige persoonlijkheid te zijn met een schat aan ervaringen buiten de sport.

Zijn reis door het leven is een bron van inspiratie. Vergeer spreekt openhartig over de hoogte- en dieptepunten in zijn carrière en leven. Hij deelt zijn inzichten over hoe belangrijk het is om doelen te stellen, maar ook over het omgaan met onvoorziene uitdagingen en hoe deze te overwinnen. Zijn verhalen zijn een getuigenis van de kracht van menselijke veerkracht en doorzettingsvermogen.

Zijn benadering is down-to-earth en echt, waardoor zijn boodschap des te krachtiger en relatabeler wordt. Het publiek zal ongetwijfeld geïnspireerd raken door zijn verhalen en levenslessen. Of het nu gaat om een zakelijk evenement, een sportbijeenkomst, of een educatieve sessie, Hein Vergeer is een spreker die een blijvende indruk achterlaat.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Hein Vergeer

Schrijf een review

Video met Hein Vergeer

Meer informatie & boekingen

Hein Vergeer inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Hein Vergeer
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers