Oud-wereldkampioen allround schaatsen Hein Vergeer richt zich na een succesvolle carrière in de sport op marketing en communicatie.

Schaatskampioen
Hein Vergeer wordt twee keer wereldkampioen allround schaatsen, eerst in 1985 in het Noorse Hamar en het jaar daarop nog eens in Inzell in Duitsland. Hij behaalt tijdens zijn sportcarrière ook de Europese kampioenstitel maar een zware blessure maakt het behalen van een Olympische medaille helaas onmogelijk.

Marketing
Omdat hij beseft dat hij het hoogste niveau niet meer zal bereiken, zet hij een punt achter het professionele schaatsen en start hij een maatschappelijke carrière in marketing en communicatie. Hij treedt onder meer op als adviseur van verschillende ondernemingen en organiseert evenementen.

In 2006 trekt Hein Vergeer veel aandacht met zijn deelname aan het SBS6-programma Sterren dansen op het ijs, dat hij glansrijk wint. Later dat jaar treedt hij op in een show van Holiday on Ice. In 2008 publiceert hij zijn autobiografie, De wil om te winnen.

Vergeer weet zowel over zijn schaatsverleden als over andere zaken, waaronder leiderschap, boeiend te vertellen. Hein Vergeer is te boeken als spreker.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Hein Vergeer spreekt graag over:

Hein Vergeer boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Hein Vergeer. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21