Al in de jaren ’70 van de vorige eeuw was Harry Vermeegen te horen op de radio: bij Radio Noordzee en VARA-radio. Hij werkte als journalist voor De Tijd, Nieuwe Revu en Panorama. Vermeegen schreef twee boeken over sport: ‘Ballenjongen’, over bijzondere ontmoetingen met voetballers en ‘Voetbal & Co’.

Succesvol duo
Als duo met Henk Spaan maakte Vermeegen in de jaren ‘80 furore met programma’s als ‘Pisa’, en ‘Die Twee’. Samen stonden ze regelmatig in de Top 40, met hits als ‘De gewone man’, ‘Koud he?!’ en ‘Tiet veur een pafke’. Tegenwoordig is hij op RTL7 te zien met het programma ‘Mijn leven als een prof’.

Amerikaanse cultuurkenner
Vermeegen weet enorm veel over bekende voetballers en kan hilarische anekdotes vertellen. Wat velen niet weten is dat hij al jaren in de Verenigde Staten woont en is inmiddels een kenner is van de Amerikaanse cultuur. Als dagvoorzitter en presentator staat hij dus zowel in het Nederlands als in het Engels zijn mannetje.

Bijzonder combinatie
Vermeegen is vrolijk, druk en vakkundig. Deze combinatie maakt hem een bijzondere presentator. Als leider van workshops is hij een echte aanjager, die alle deelnemers enthousiast weet te maken. Over zijn kwaliteiten als voetbalanalist is uitleg eigenlijk overbodig, slechts weinigen hebben meer wedstrijden besproken.

Wilt u Harry Vermeegen inhuren voor uw congres of seminar? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze accountmanagers voor meer informatie.

© Quality Bookings – Almere

Harry Vermeegen spreekt graag over:

Harry Vermeegen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Harry Vermeegen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21