20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Hans Kraay jr.

Hans Kraay jr. als spreker boeken

Hans Kraay jr., geboren op 22 december 1959 in Utrecht, is een bekendheid in Nederland, niet alleen als voormalig profvoetballer, maar ook als tv-presentator en voetbalanalist. Zijn carrière in de voetbalwereld is divers en rijk aan ervaringen, variërend van speler tot coach. Hans, zoon van de legendarische voetballer en trainer Hans Kraay Sr., heeft een unieke kijk op sport en media, waardoor hij een boeiende en inspirerende gastspreker is. Deze pagina geeft u inzicht in zijn leven, zijn loopbaan, en waarom hij de perfecte keuze is voor uw evenement.

Hans Kraay jr.

Voetballer en voetbaltrainer

Hans Kraay jr. als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Hans Kraay jr. niet alleen zijn uitgebreide ervaring in het voetbal mee, maar ook zijn vaardigheden als presentator en analist. Hij is bekend om zijn enthousiaste en betrokken stijl, waardoor hij uitermate geschikt is om uw congres of seminar te leiden. Met zijn achtergrond in zowel de sportwereld als de media weet hij hoe hij een publiek kan boeien en betrekken bij het onderwerp.

Over voetbal en media

Hans Kraay jr. spreekt met passie over voetbal en media, twee gebieden waar hij aanzienlijke expertise in heeft opgebouwd. Zijn inzichten in het professionele voetbal, gecombineerd met zijn ervaring voor de camera, maken hem een autoriteit op beide gebieden. Hij biedt waardevolle lessen over teamwerk, leiderschap, en hoe je omgaat met de schijnwerpers, zowel op het veld als daarbuiten.

Hans Kraay jr. inhuren voor een lezing

Het boekingsproces voor een lezing met Hans is eenvoudig en transparant. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van het eerste contact tot de dag van het evenement. We bieden all-inclusive tarieven en een tevredenheidsgarantie, zodat u zonder zorgen de perfecte spreker voor uw evenement kunt vastleggen.

Biografie van Hans Kraay jr.

Hans is een icoon in de Nederlandse voetbalwereld. Zijn carrière begon bij Feyenoord en AZ in zijn jeugdjaren, waarna hij zijn profdebuut maakte in Canada bij de Edmonton Drillers. Na een indrukwekkende loopbaan als speler, waarin hij uitkwam voor verschillende clubs in Nederland, Engeland, Canada en de VS, stapte Hans over naar een rol als trainer en later als tv-presentator en voetbalanalist. Hij heeft onder andere gewerkt voor SBS en ESPN Nederland, en is bekend van programma’s zoals Voetbal Inside en Veronica Inside.

Zijn vader, Hans Kraay Sr., was ook een bekende figuur in het Nederlandse voetbal, en Hans jr. ziet hem als zijn grootste voorbeeld. Naast zijn professionele prestaties, is Hans Kraay jr. getrouwd met Sophie en heeft hij een dochter, Melissa. Ondanks een aanzienlijk leeftijdsverschil met zijn vrouw, hebben zij samen een stabiel huwelijksleven opgebouwd.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Hans Kraay jr.

Schrijf een review

Video met Hans Kraay jr.

Meer informatie & boekingen

Hans Kraay jr. inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Hans Kraay jr.
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers