Televisiepersoonlijkheid, trainer en voormalig profvoetballer Hans Kraay jr. maakt van zijn hart geen moordkuil en zegt wat hij denkt.

Voetbal
Hans Kraay jr., de zoon van voetbaltrainer en voetbalanalyticus Hans Kraay sr., speelt tussen 1979 en 1997 voor verschillende clubs in binnen- en buitenland, onder andere bij Excelsior, NAC, RKC en De Graafschap. Daarna gaat hij aan de slag als trainer, achtereenvolgens bij SV Ophemert, FC Lienden, SVZW Wierden en JVC Cuijk (met de functieomschrijving ‘technisch directeur’).

Presentator en voetbalanalyticus
Hans Kraay jr. is tevens werkzaam als presentator, sportverslaggever en journalist. Op televisie debuteert hij in 1992 bij Veronica met het programma It’s my life en later presenteert hij met Elsemieke Havenga een sportprogramma. Vanaf 1997 presenteert Kraay bij SBS 6 amusementsprogramma’s als Lachen om Home Video’s en Domino Day. Daarnaast verzorgt hij voor deze zender sportuitzendingen. Sinds 2008 schuift hij als analyticus regelmatig aan in het programma Voetbal International, naast René van der Gijp en Johan Derksen.

Hans Kraay jr. gelooft heilig in de kracht van het team en is door en door overtuigd van het belang van het wij-gevoel. Hij weet op zijn eigen, onbevangen manier te vertellen hoe je dat gevoel kunt krijgen en vasthouden.

Hans Kraay jr. spreekt graag over:

Hans Kraay jr. boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Hans Kraay jr.. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21