Hans Gelauff staat bekend als bedrijvendokter bij uitstek. Hij weet alles van organisaties en hoe management op een effectieve manier veranderd kan worden. U kunt Hans Gelauff inhuren als spreker.

Bedrijven
In zijn omvangrijke carrière heeft Gelauff aan het hoofd gestaan van tal van bedrijven. Het opvallende is dat dit ondernemingen in verschillende branches waren.

In de jaren tachtig begon Gelauff als hoofd assortimentsbeheer van het complete bedrijf Schuitema. In 1983 maakte hij de overstap naar Wickes Bourmarkten, waar hij twee jaar lang commercieel directeur was.

Van 1984 tot 1989 was hij directeur van Bouwmaat, het concern waar ook Gamma en Karwei deel van uitmaken. Eind jaren tachtig vertrok hij bij Bouwmaat en werd hij statutair directeur bij Wastora. Dezelfde functie bekleedde hij bij Dynadro.

Tussen 1997 en 2003 was hij vooral actief als adviseur en interim directeur. Vervolgens was hij tot 2010 algemeen directeur van Bruna. Tegenwoordig is hij in te huren als adviseur en mentor.

Organisatieverandering
Als spreker kan Gelauff alles vertellen over verschillende organisatieprocessen. Zijn specialiteit is het verbeteren van een bedrijf door middel van veranderingen in de organisatie.

Wilt u bedrijvendokter Hans Gelauff inhuren als spreker? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Hans Gelauff spreekt graag over:

Hans Gelauff boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Hans Gelauff. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21