De Nederlands-Turkse acteur Gürkan Küçüksentürk, bekend door zijn rollen in populaire televisieseries en films, is te boeken als presentator.

Passie
Als kind droomt Gürkan Küçüksentürk ervan om profvoetballer worden. Een rugblessure maakt echter een voortijdig einde aan een professionele carrière in Turkije. Daarop besluit hij een opleiding Sociaal Cultureel Werk in Hoorn te volgen. Tijdens zijn studie ontdekt hij ook zijn passie voor dansen en acteren. Hij doet acteerervaring op in het theater en door zijn medewerking te verlenen aan verschillende Teleac-programma’s.

Film en TV
In 2004 beleeft Gürkan Küçüksentürk  zijn doorbraak met een vaste rol in de soapserie Onderweg naar Morgen. Hij speelt in 2005 ook mee in de succesfilm Het Schnitzelparadijs. Van 2010 tot 2013 heeft hij voorts een rol in de comedyserie Kinderen geen bezwaar. In 2011 is hij te zien in de bioscoopfilm De President, terwijl hij in 2012 een gastrol vervult in de politieserie Flikken Maastricht.

Gürkan Küçüksentürk is in te huren als presentator.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Gurkan Kucuksenturk spreekt graag over:

Gurkan Kucuksenturk boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Gurkan Kucuksenturk. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21