Grimbert Rost van Tonningen

Grimbert Rost van Tonningen is een strategisch adviseur, die zowel non-fictieboeken als enkele romans en tal van artikelen heeft geschreven. Hij staat bekend als een generalist die over vele onderwerpen kan spreken, en als iemand die ijvert voor zichtbaar leiderschap en slagvaardige structuren.

Strategische vernieuwing
Meinoud Grimbert Rost van Tonningen studeert bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en werkt vervolgens als adviseur voor een aantal Nederlandse en buitenlandse ondernemingen. Tegenwoordig richt hij zich met zijn bureau Rost & Co op ondernemingen die op zoek zijn naar strategische en bestuurlijke vernieuwing. Daarbij houdt hij zich vooral bezig met fusie- en overnamebemiddeling.

Publicaties
Grimbert Rost van Tonningen heeft een aantal boeken geschreven, onder meer over arbeidstijdverkorting, de ‘gewenste transformatie van de BV Nederland’, megaconcerns, en over opkomst en ondergang van het Poldermodel (Hoe verder?, 2012). In 2007 publiceert hij bovendien de roman De Roofridders, die in 2013 wordt gevolgd door de roman Het Juiste Moment.

Als spreker richt Rost van Tonningen zich vooral op modern leiderschap, maar hij kan over tal van onderwerpen op een stimulerende en betrokken manier spreken.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Grimbert Rost van Tonningen spreekt graag over:

Grimbert Rost van Tonningen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Grimbert Rost van Tonningen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21