Grimbert Rost van Tonningen

Slechts weinig sprekers zijn zo breed onderlegd dat ze over een variëteit aan onderwerpen een inhoudelijk sterke lezing kunnen geven. Strategisch adviseur en gevierd auteur Grimbert Rost van Tonningen vormt een uitzondering op deze regel. Bedrijven willen hem door zijn veelzijdigheid inhuren als spreker voor een maatwerk presentatie die relevant is voor hun bedrijf.

Biografie van Grimbert Rost van Tonningen

Grimbert Rost van Tonningen wordt geboren op 1 november 1941 in Den Haag. Hij studeert bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en werkt vervolgens als adviseur voor een aantal Nederlandse en buitenlandse ondernemingen. Zo is hij onder meer actief voor Hunter Douglas, SHV en werkt hij enige tijd in het illustere Silicon Valley.

Zijn verblijf in het walhalla voor technologiebedrijven leidt tot een specialisatie in fusie- en overnamebemiddeling. Hij verwerft bekendheid als expert op het gebied van strategische en bestuurlijke vernieuwing en leidt complexe veranderingstrajecten in goede banen. Veel bedrijven willen hem dan ook inhuren om als spreker over deze onderwerpen een lezing te geven.

Auteur Grimbert Rost van Tonningen inhuren voor een lezing

Grimbert Rost van Tonningen is niet alleen een voornaam strategisch adviseur, maar geniet ook grote bekendheid als auteur. Van zijn hand verscheen een combinatie van fictie en non-fictie, evenals een grote hoeveelheid publicaties in uiteenlopende media. Zeer bekend is hij bijvoorbeeld van zijn romans De Roofridders (2007) en Het juiste moment (2013).

Hoge ogen gooide de auteur ook met non-fictie boeken, waaronder Stroomopwaarts: de gewenste transformatie van de B.V. Nederland (1992), Megaconcerns, de dans om de wereldmacht (1999) en Hoe verder? Opkomst en ondergang van het poldermodel (2012). Het vormt voor bedrijven aanleiding om hem te willen inhuren als spreker voor een lezing over een van deze onderwerpen.

Spreker Grimbert Rost van Tonningen boeken voor een seminar of congres

Grimbert Rost van Tonningen staat bekend als een generalist die over vele onderwerpen kan spreken. Bedrijven boeken hem als spreker onder meer voor lezingen over modern leiderschap, maar met evenveel gemak spreekt hij over slagvaardige structuren of veranderingstrajecten binnen grootschalige organisaties.

Zijn veelzijdige inzetbaarheid maakt hem de ideale spreker om in te huren voor een variëteit van evenementen. Van congressen tot seminars en van bedrijfstrainingen tot andersoortige bijeenkomsten; deze persoonlijkheid weet elk publiek met zijn typerende spreekstijl te boeien en spitst zijn lezing moeiteloos toe op een specifieke branche of onderwerp naar keuze.

Contact opnemen met Grimbert Rost van Tonningen

Wilt u Grimbert Rost van Tonningen ook inhuren als spreker voor een lezing of presentatie tijdens uw congres of seminar? Het team van Quality Bookings adviseert u graag over de uitgebreide opties om deze ervaren persoonlijkheid te boeken.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Grimbert Rost van Tonningen spreekt graag over:

Grimbert Rost van Tonningen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Grimbert Rost van Tonningen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21