Gijs Groeneveld is extreme uitdagingen op sportief gebied aangegaan en heeft daarbij uitzonderlijke prestaties neergezet. Als performance coach specialiseert hij zich daarnaast in onder meer energiemanagement. Groeneveld is een spreker die mensen in beweging zet.

Sportavonturen
In de zomer van 2005 roeit Gijs Groeneveld na een intensieve voorbereiding met drie vrienden van New York naar Amsterdam. Twee jaar later trotseert hij de verzengende hitte van de woestijn in wat de zwaarste hardloopwedstrijd ter wereld kan worden genoemd: de Marathon des Sables, waarbij hij in zes dagen tweehonderddertig kilometer aflegt.

Energiemanagement
Als performance coach richt Gijs Groeneveld Peak4 op en specialiseert hij zich op het terrein van onder meer energiemanagement. Hij is tevens docent aan het Cruyff Institute in Amsterdam. Onder de paraplu van Peak4 houdt Groeneveld zich bezig met de vraag wat er in onze jachtige tijd nodig is om duurzame prestaties te kunnen leveren, niet alleen als individu maar ook in teamverband en als organisatie. In een wereld die aan snelle veranderingen onderhevig is en waarin de korte termijn het vaak lijkt te winnen van de lange termijn, is het niet zo eenvoudig om de verwachtingen die we van onszelf en van anderen hebben, waar te maken. De grote kracht van Gijs Groeneveld is dat hij mensen op interactieve wijze in beweging brengt, zodat ze zich gemotiveerd en bevlogen verder kunnen ontwikkelen.

Gijs Groeneveld is te boeken als spreker.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Gijs Groeneveld spreekt graag over:

Gijs Groeneveld boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Gijs Groeneveld. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21