De mooie, jonge actrice Gigi Ravelli is vooral bekend als Lorena uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Zij is te boeken als presentator die de aandacht van ieder gezelschap weet te vangen.

Belspellen
Na een balletopleiding en een studie economie aan het Dudok College volgt Gigi in 2003 een bachelor-opleiding communicatie in Amsterdam. Vervolgens volgt zij in Kaapstad (Zuid-Afrika) de cursus Acting for students en later in Amsterdam de theateropleiding voor gevorderden bij het Crea Theater. Van 2005 tot 2007 presenteert zij de roemruchte belspellen bij Net5 en SBS6.

Lorena
In 2007 wordt Gigi Ravelli uitgenodigd auditie te doen voor de soap Goede Tijden, Slechte Tijden, wat haar de rol van Lorena Gonzales oplevert. Ook speelt Gigi in de serie Verliefd op Ibiza. Sinds 2013 is ze bovendien medepresentator van het RTL4-programma Camping Life. Verder heeft Gigi zowel een eigen sieradenlijn als een kledinglijn.

Gigi Ravelli is te boeken als Presentatrice.

Gigi Ravelli spreekt graag over:

Gigi Ravelli boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Gigi Ravelli. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21