20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Giedo van der Garde

Giedo van der Garde als spreker boeken

Giedo van der Garde, voormalig Formule 1-coureur en een van Nederlands meest gerenommeerde autosportpersoonlijkheden, is nu beschikbaar voor boekingen als gastspreker. Met zijn rijke ervaring in de hoogste echelons van de autosport, biedt Van der Garde een unieke blik in de wereld van snelheid, precisie en de drive om te winnen. Deze pagina geeft u een gedetailleerd overzicht van zijn carrière, expertise en wat hij te bieden heeft als spreker.

Giedo van der Garde

Nederlands autocoureur

Giedo van der Garde: als gastspreker boeken

Giedo van der Garde, een naam die resonantie vindt in de wereld van autosport, is een inspiratiebron als gastspreker. Met een carrière die zich uitstrekt van Formule 1 tot aan het winnen van de European Le Mans Series in 2016 en zijn recente betrokkenheid in de World Endurance Championship, brengt Giedo een schat aan ervaringen en anekdotes naar elk evenement. Zijn verhaal als doorzetter, die zich van kartkampioen opwerkte tot Formule 1-coureur, spreekt tot de verbeelding. Giedo’s inzichten in het bereiken van topprestaties, de dynamiek van teamsport, en het balanceren van een carrière met persoonlijke passies, maken hem tot een veelgevraagde spreker voor een breed scala aan publiek.

Giedo van der Garde: als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Giedo van der Garde een unieke combinatie van charisma, expertise en persoonlijke ervaringen in de autosportwereld. Zijn vermogen om publiek te boeien en belangrijke thema’s op een toegankelijke manier te presenteren, maakt hem een ideale keuze voor congressen en seminars. Giedo’s achtergrond in de snelle wereld van de autosport, gecombineerd met zijn ervaring in media en ondernemerschap, zorgt ervoor dat hij een breed spectrum aan onderwerpen kan behandelen, van teamdynamiek tot innovatie en prestatiebeheer.

Over doorzettingsvermogen en succes in de autosport

Giedo van der Garde is het levende bewijs van hoe doorzettingsvermogen en toewijding kunnen leiden tot buitengewone prestaties. Van zijn vroege dagen in karting, waar hij diverse titels won, tot zijn opmars in de Formule 1 met teams als Caterham en Sauber, illustreert zijn loopbaan de vereiste vastberadenheid en vaardigheden om te slagen in de competitieve wereld van de autosport. Zijn ervaringen bieden waardevolle lessen over het belang van hard werken, aanpassingsvermogen en het nooit opgeven van je dromen, wat van essentieel belang is voor zowel individuen als bedrijven.

Giedo van der Garde: inhuren voor een lezing

Het inhuren van Giedo van der Garde voor een lezing is een gestroomlijnd proces. Geïnteresseerden kunnen direct contact opnemen via zijn boekingsplatform. Het team achter Giedo zorgt voor een soepele ervaring, van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke uitvoering van het evenement. Ze werken nauw samen met klanten om een op maat gemaakte ervaring te bieden die aansluit bij de specifieke behoeften en doelstellingen van het evenement.

Biografie 

Geboren op 25 april 1985, begon Giedo van der Garde zijn carrière in karting, waar hij meerdere kampioenschappen won. Zijn professionele racecarrière nam een vlucht toen hij zich aansloot bij het ASM-team in 2006, waar hij in de Formule 3 Euroseries reed. In de daaropvolgende jaren maakte Giedo een indrukwekkende vooruitgang, van testen in Formule 1-teams tot het rijden in de GP2 Series. Zijn tijd bij iSport International in de GP2 Series en later bij het Barwa Addax-team toonden zijn vastberadenheid en talent.

Een hoogtepunt in zijn carrière was zijn deelname aan de Formule 1 als coureur voor het Caterham-team in 2013 en als testcoureur voor Sauber in 2014. Naast zijn racecarrière is Giedo ook actief buiten de baan. Hij heeft een eigen vastgoedbedrijf, CRAVT Real Estate, opgericht en is een bekend tv-analist voor Viaplay’s Formule 1-uitzendingen in Nederland. Zijn recente aankondiging van zijn pensioen uit de autosport markeert het einde van een indrukwekkende carrière, maar ook het begin van nieuwe avonturen in media en ondernemerschap.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Giedo van der Garde

Schrijf een review

Video met Giedo van der Garde

Meer informatie & boekingen

Giedo van der Garde inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Giedo van der Garde
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers