Gert Jakobs zette tijdens het wielrennen altijd het belang van de groep voorop. Jakobs, die de titel superknecht kreeg, was hierdoor zeer geliefd. Jarenlang trok hij jarenlang de sprint aan voor ploeggenoot Jean-Paul van Poppel. Ook wist hij Erik Breukink in 1990 naar een derde plaats te loodsen in de Tour de France. Jakobs nam in totaal vijf keer deel aan de Tour de France, vier keer wist hij de Ronde van Frankrijk uit te fietsen.

Festina
In 1993 fietste Jakobs bij Festina. Ook voor 1994 had hij een mondelinge overeenkomst. Een wisseling van het management zorgde er echter voor dat uiteindelijk toch zonder ploeg kwam te zitten. Jakobs moest hierdoor noodgedwongen zijn carrière beëindigen. Ondanks dat hij in een zwart gat terechtkwam, lukte het hem om hier zelf uit te komen.

Delen van kennis
Sinds 2011 is Jakobs regelmatig te gast bij het RTL 4-programma ‘Tour du Jour’. In 2011 en 2012 is hij als vaste tafelgast zelfs dagelijks te zien. Ook brengt hij in 2012 zijn biografie ‘Meesterknecht’ uit. In dit intrigerende verhaal vertelt hij over zijn ervaringen in de wielerwereld, het nemen van beslissingen en het omgaan met teleurstellingen.

Bedrijfsleven
Jakobs is zeer succesvol in het bedrijfsleven. Zo geeft hij onder andere seminars en presentaties over hard werken, winnen en het najagen van succes. Ook vertelt hij hoe je sterker terug kunt komen na een moeilijke periode. Daarnaast legt hij uit waarom het belangrijk is dat de balans in het team klopt en hoe men medewerkers gemotiveerd houdt. Jakokbs: ‘Topsport vraag het uiterste van je. Het bedrijfsleven doet dat ook.’

Wilt u Gert Jakobs boeken voor uw seminar of congres? Neem dan gerust contact met ons op voor aanvullende informatie.

© Quality Bookings – Almere

Gert Jakobs spreekt graag over:

Gert Jakobs boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Gert Jakobs. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21