20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Gert Jakobs

Gert Jakobs als spreker boeken

Gert Jakobs is met zijn onuitputtelijke energie en boeiende anekdotes de persoon die u zoekt als u een inspirerende gastspreker nodig heeft die uw evenement onvergetelijk maakt! Als voormalig profwielrenner deelt Gert zijn ervaringen en inzichten op een informatieve en onderhoudende manier. Op deze pagina ontdekt u waarom Gert Jakobs de ideale keuze is voor uw evenement en wat u kunt verwachten als u hem boekt.

Gert Jakobs

Oud wielrenner en tv-persoonlijkheid

Ben je op zoek naar een gastspreker die niet alleen inspireert, maar ook verbindt en motiveert met een uniek verhaal? Dan is Gert Jakobs de perfecte keuze voor jouw evenement. Met zijn rijke ervaring als professioneel wielrenner en ondernemer biedt Gert een fascinerende kijk op onderwerpen als motivatie, teamwork, en het overwinnen van tegenslagen. Op deze pagina ontdek je meer over Gert Jakobs en waarom hij de ideale spreker is voor jouw volgende evenement.

Gert Jakobs als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Gert Jakobs een extra dimensie aan jouw congres of seminar. Met zijn achtergrond in topsport weet hij als geen ander hoe je een team motiveert en samenbrengt. Zijn ervaringen in de wielersport vertaalt hij moeiteloos naar de zakelijke wereld, waardoor hij op een unieke manier de brug slaat tussen sport en business. Gert’s charismatische aanwezigheid en vermogen om het publiek te betrekken maken hem een uitmuntende dagvoorzitter.

Over motivatie en doorzettingsvermogen

Motivatie en doorzettingsvermogen zijn cruciale elementen in zowel de sportwereld als in het bedrijfsleven. Gert Jakobs spreekt uit ervaring over hoe deze factoren een sleutelrol spelen in het bereiken van succes. Hij deelt persoonlijke verhalen over zijn tijd als profwielrenner en de mentale en fysieke uitdagingen die hij heeft overwonnen. Gert belicht hoe deze ervaringen hem hebben geholpen in zijn latere carrière als ondernemer, en biedt waardevolle inzichten over hoe je deze kwaliteiten kunt ontwikkelen en inzetten in je eigen leven en werk.

Gert Jakobs inhuren voor een lezing

Het boeken van Gert Jakobs voor een lezing is een eenvoudige en transparante procedure. Bij Quality Bookings bieden we all-inclusive tarieven en garanderen we binnen 24 uur een offerte. Ons ervaren supportteam staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, van de eerste aanvraag tot aan de uitvoering van het evenement, en zorgt ervoor dat het proces naadloos verloopt. Onze tevredenheidsgarantie verzekert dat je evenement met Gert een groot succes wordt.

Biografie

Gert Jakobs’ professionele wielercarrière begon al op jonge leeftijd. Hij nam vijf keer deel aan de Tour de France, reed voor gerenommeerde teams als PDM, Superconfex, Festina, Skala, en Verandalux, en won samen met zijn team zes etappes in de Tour de France. Gert stond bekend om zijn ongeëvenaarde kracht als meesterknecht, een rol waarin hij zichzelf volledig wegcijferde voor het succes van zijn kopmannen, zoals Jean-Paul van Poppel en Erik Breukink.

Zijn sportieve veelzijdigheid bleek ook uit zijn prestaties als marathonschaatser, waar hij meerdere kampioenschappen won. Echter, zijn ware passie lag bij het wielrennen. De Olympische Zomerspelen van 1984 in Los Angeles markeerden een hoogtepunt in zijn carrière, waar hij samen met zijn teamgenoten nipt een gouden medaille misliep.

Na een abrupt einde van zijn wielercarrière in 1993, door een managementwissel bij het team Festina, kwam Gert in een moeilijke periode terecht. Hij worstelde om een maatschappelijke carrière op te bouwen, maar wist uiteindelijk met zijn kenmerkende doorzettingsvermogen en positieve instelling een succesvolle weg in te slaan in het bedrijfsleven.

Als vaste analist bij het programma Tour du Jour op RTL7 deelde Gert zijn expertise en unieke inzichten in de wielersport. Zijn biografie “Meesterknecht“, uitgebracht in 2012, werd een bestseller en toont de diepte van zijn ervaringen en levenslessen.

Gert als spreker

Tegenwoordig staat Gert bekend om zijn inspirerende presentaties waarin hij zijn ervaringen als dienende wielrenner deelt. Hij spreekt over het belang van ieders rol binnen een team, en hoe je gemotiveerd blijft onder zware omstandigheden. Zijn verhalen over de weg naar professioneel wielrennen en de lessen die hij daaruit heeft getrokken, zijn niet alleen boeiend maar ook enorm leerzaam voor een breed publiek.

Met zijn bedrijf #derrrannn, wat staat voor “niet lullen maar poetsen”, laat Gert zien hoe de mentaliteit van een topsporter toegepast kan worden in het bedrijfsleven. Zijn lezingen over onderwerpen als teamwork, ondernemen, veerkracht, trots, waardering en innovatie zijn niet alleen verrijkend, maar ook uiterst relevant in de hedendaagse snel veranderende wereld.

Door zijn unieke levensverhaal en expertise is Gert Jakobs een inspirerende spreker die je publiek gegarandeerd zal boeien en motiveren. Of het nu gaat om een lezing, een workshop of als dagvoorzitter, Gert Jakobs is de ideale keuze voor elk evenement. Boek hem nu en ervaar de kracht van zijn inspirerende verhaal!

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Gert Jakobs

“Je maakt van onze Sigma Dag echt een fantastisch feest."

― Paul Verheul – Sigma Coatings Nederland

“Grappig, empatisch en vertelt een waardevolle boodschap, ik den dat iedereen hier van geniet en kan leren."

― Alliander

"Super bedankt voor de mooie woorden, je hebt al onze verwachtingen overtroffen."

― Karel de Vos
Schrijf een review

Video met Gert Jakobs

Meer informatie & boekingen

Gert Jakobs inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Gert Jakobs
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers